myangelson ilayda_96 19+0 5-6 kilo 🥲 böyle yemeye devam edersem çok kilo alacağım kendimi durdurmam lazım nöroloji doktorum hamileyken fazla kilo alma demişti bakalım muayenede ne diyecek 🥲
Wg12 ilayda_96 hiç sorma yaa 20 kilo falan aldım 35+6 haftadayz şuan 72 ile hamile kaldım Şuan 89 😁 aşırı hızlı alıyorum Neden bilmiyorum inşallah doğum sonrası Verebilirim
ilayda_96 Wg12 bende çok hızlı alıyorum galiba uzunca yıllar diyet yaptığım için en ufak fazla yediğim kilo olarak dönüyor anlamadım hiç 🥹
Btlshnnn ilayda_96 33+6 77 ile gebe kaldım 82 oldum 5 kilo aldım son ayım da 5 kilo alsam bile yeter bana 😅 sonrasını hallederim ama fazlası olursa baya sorun olur gibi bakalım sağlıkla gelsin de gerisini hallederiz ☺️
ilayda_96 Btlshnnn ay harika maşallah onlar sağlıklı olsunlarda gerisi olur gider ben bayağı rekor kırdım herhalde kilo konusunda ya doktorum diyet verdi porsiyonları küçült dedi aslında ekmem vs hiç tüketmiyorum ama nasıl olduysa oldu 😀
ilayda_96 semrabgt keşke bende böyle olsam diyorum ya ben doğuma kadar 30 kilo alıcam gibi duruyor 😀 Allah kurtarsın bu arada sağlıkla kavuşun darısı bana 🥰🥰🥰
semrabgt ilayda_96 aminnn inşallah olsun herkesin bünyesi aynı değil hepimiz farklı bedenleriz ama hepimiz aynı zorluklardan geçeceğiz inşallah herkes sağlıkla kucağına alır 😊🥰