kizlar nisanim geldi. belimde karnimda agri var. doktor agri sıklasirsa gel dedi. sabahtan yuruyuse ciktim. nisan geldikten sonra herkese gore degisir sancilarin gelmesi tabi. ama sizdende fikir alayim dedim. dunde cok kuvvetli bir sanci girip çıkmıştı. insallah dua edin.
nişanim geldi.
hayathayal bazıları nisandan sonra hemen doguruyor sancınız varsa cok az kalmıs olabilir😍 kac haftalıksınız
Nişan ne? 🙄
hayathayal benim de bugün sabaha karşı nişanım geldi, zaten adet sancısı gibi kramplara uyanmıştım. Şuanda da ara ara yokluyor. Belimde bi ağrı sızı yok ama kasıklarımda adet öncesi olan sancıyı hissediyorum
ayaniz biraz agrim var. doktor sıklasirsa gel dedi.
ayaniz 40 cnm
mrvty bende oyle cnm. belimde agriyor. doktorun sana ne dedi
hayathayal dalgalar 5 dk bire düştüğünde gidin. O zamana kadar evde huzurla heraket halinde bekleyin🙃
HavvaK teşekkür ederim. acaba siklasmasi ne zaman olurki 🤷♀️😊
hayathayal herkesinki çok farklı oluyor. Bi arkadaşım haftasonu ssvd oldu. İki gün sürmüş onunki
Sizin tek yapmanız gereken sürekli hareketli olmak. Çömelmek. Sıcak duşa girmek. Özellikle belinize tutun
Sizin tek yapmanız gereken sürekli hareketli olmak. Çömelmek. Sıcak duşa girmek. Özellikle belinize tutun
hayathayal valla bendende Pazar günü geldi adet sancısı gibi sancım oluyor çocuk bir yerdetoplanıyor hala tık yok
HavvaK benim gunum persembe doluyor zaten o gune sıklasie heralde
hayathayal hayırlısıyla inş☺️