neslsah-1 Hilalhayrettin25 39 haftayız 11 kilo aldım herşeyimiz hazır doğum bekliyoruz bakalm . Hastalığı saymazsak herşey yolunda boğaz yanmasj ve ağrısı var berbat bi his doğum öncesi hiç iyi olmadı 😥
_mavii_ Tomucuk12 ya benim annem de eşimin annesi de akrep, bize üçüncü akrep kadını biraz fazla gelir ama dediğim gibi kızım akrep olacam derse başımızın üstünde yeri var yine de 😁
2prensesmom_ Hilalhayrettin25 36+2 hala eksiklerim bitmedi bebişin ismi bile belli degil 2 kilo aldım sadece haftaya inşallah gün alicam🫶
_mavii_ Acemicegebe çok bilmiş ve kinci oluyolar genelde, bir de annemle eşimin annesi akrep, kızım da öyle olursa fazla olacak çünkü eşim de ben de boğayız ve biraz zıtlaşıyoruz☺️ yani tam olarak sevmemek denemez aslında
Kezbankafa Neva06_06 aynıymışız. Babana da 35 de gün verecekler. Çok heyecanlıyım. İlki normal doğumdu bu sezeryan olacak bakalım😌
Neva06_06 Kezbankafa insallh kolay geçer dogunlarimiz canin hepimizin benm ilkide ikinciside sezeryan ilki çok rahattı insallh buda öyle geçer
Birtutambebek Hayalimmm42 bende 39+5 oldum bugün ama bebek assaya indi karnimdan belli assaya baskı var ara ara kasıklarıma belime Ağrı’da vuruyor ama geçiyor düzenli değil n’olacak bilmiyorum ama gelsinler artık
Hayalimmm42 Birtutambebek aynn ya o durumları ben gecen hafta yaşıyordum şimdi dediğin gibi sadece agrı giriyor hah şimdi başlıyor galiba diyorum ama sonra geciyor yarın 40+0 olcam ama doktora göre 41 haftalık yarında kontrol var bakalım ne diyecek gercekten hergun gel artık diye yalvarıyorum kızıma😂ama duysada umursamıyor galiba
Birtutambebek Hayalimmm42 yerleri rahat tabi gelirler mi gerçi ilk oğlum 38+6 da geldi 2600 şimdi bunda 3 olduk sizin ki kaç kilo
Birtutambebek Hayalimmm42 geçen hafta 3 olmuştu yarın bakalım kaç ama bunun bide çıkması var ben inşallah normal istiyorum siz
Hayalimmm42 Birtutambebek benım onceki iki dogumum normal buda şimdilik normal gözüküyor bi sıkıntı cıkmaz inşallah