Hayalimmm42 Birtutambebek benım onceki iki dogumum normal buda şimdilik normal gözüküyor bi sıkıntı cıkmaz inşallah
Yumak1 Hilalhayrettin25 Herşeyi hazır 38+6 olduk bugün. Kendisini bekliyoruz paşanın biraz hecan biraz endişe biraz korkuyla Allah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin 🤲🏻
Susu13 Yasemin12344 bende 37+2 suan Kasım 1 sezeryan 38+2 de yani doğuruyorum ilk oğlum da 38+3 te doğurdu 🤣🤣
Hilalhayrettin25 Susu13 Sizinle haftamız aynı ama ben normal doğum olduğum için bekliyorum belki kasim ortasında doğum olur belki daha erken hakkımizda sağlıklısı hayırlısı olsun
Biannelik 1prenses1prensannesi__ nst de sancı çıkıyor ama genel olarak kasıklarda anlık ağrılar olup geçiyor
1prenses1prensannesi__ Biannelik benimde kasiklar da ağrım oluyor bide kramplar beni çok zorluyor bebeğiniz doğum pozisyonu almış mi benim bebeğim sürekli dönüyor iki haftada bir kontrole gidiyorum bir makat gelisli bazen doğum pozisyonu
Hilalhayrettin25 Tictack kanala girmismi bilmiyorum ama çok rahim tarafında baskı hissediyorum pelviks agrimsa oluyor 37+4 haftalığım sizin kaç haftalık ve kaçıncı doğum