12_annee Hilalhayrettin25 çocuğun çantası tamam benim ki hazır degil malesef 9 kasımda sezeryan olcam nasipse
imran71 35.+0 olduk ama herşey parça parça duruyo yıkayıp bı çanta yapmadık az biraz hazırlıklarımız kaldı Dr 21 kasıma gün verdi sezeryan olacağım çok heycanliyim 🥲
Gozdealtnbsk Ayseenurrdefne 38+4 Doğuma 6 gün ve hastanede bana bakacak olan annem ve kayınvalidem yatak döşek grip sinirden ne tarafa doğuruyoruz 😂
Esma_nur34 Hilalhayrettin25 hazırlıklar bitti ama beyfendinin keyfini bekliyoruz 😅🩵 38+3 nişan su vs yok hafif ağrılar ve kasılmalar var
Esma_nur34 Fatu sancın varsa eğer açılma için egzersiz yürüyüş ve cinsel ilişki tavsiye ediyorlar hurma ve ahududu yaprağı çayı ile de destekleyebilirsin ben öyle yapıyorum 38+3 şuan benimde kasılma ve hafif ağrılar var ama henüz nişan yada su gelmedi
Uzgnsrt Ayseenurrdefne Allah yardımcın olsun benim kızım akrep ben terazi burcuyum en güzel huyu çok Tripli değiller akrepler olayları buyutmuyorlar ama şuan yedi yaşında ve kalkıp makyaj yapacağım diyor 🤣🤣 ve ben hiç makyaj yapmam yani icinden geliyor. Ve çok kıskanç 🤣🤣🤣
Sinemokl Hilalhayrettin25 Allahın izni ile yarın sabah doğuma alınacağım dualarınıza ihtiyacım var 🙏🏻☺️
Aylinbadee Refia94 bende de miğde bulantısı bi geliyo bi gidiyo 39+1 im bende 3 cm açılmam var ama sancı yok nasıl sancı getirebiliriz bilgisi olan var mı ? 😓
Wg12 cactus123 aynı haftalardayz İnşallah Sağ salim Kucağımıza alalım vakitlice Ne zmn gelecekler çok merk ediyorum
Ada3452 Hilalhayrettin25 benim bı kac eksiğim kaldı. 36 haftalık olduk . Habire doktordayiz. Hastanedeyiz.
Sukrcy 37+1 haftalık bugün muanem vardi doktor 4 kilo olmuş dedi son 1 hafta verdi doğdu doğdu yoksa sezeryana alacak bugün alttan muane etti 2 cm açılma varmış birde akşam üzeri nişanlım geldi ama henüz sanci yok insallah 24unde dkgum olur
Acemicegebe _mavii_ ben de 35+6dayım. Kızım kesin akrep burcu olacak neden akrep burcunu sevmiyorsunuz merak ettim hiç biilgim yok akrep burcu hakkında
_mavii_ Acemicegebe çok bilmiş ve kinci oluyolar genelde, bir de annemle eşimin annesi akrep, kızım da öyle olursa fazla olacak çünkü eşim de ben de boğayız ve biraz zıtlaşıyoruz☺️ yani tam olarak sevmemek denemez aslında
Hka_hilal Hilalhayrettin25 32. haftadayım hazırlıklar bitti. Ev temizliği olacak ve halılar yıkamaya gidecek. 5 haftam var muhtemelen 🥰
Nurbanusancak Hilalhayrettin25 35+4 bugün tam anlamıyla bitti tüm hazırlıklar evi de temizledim annemle beklemedeyiz🥲 doktor hazırda bekle her an olabilir dedi🙈
b_u_s_r_a_61 39+2 catı muanesi oldum bugün acılmam yok ama minik sancılar ı’m çıktı nts de az önce de kasığım belimde arada ağrısınıda hissettim ne su ne nişan hiçbir şey yok sizce bunlar doğum belirtisi mi