1prenses1prensannesi__ Biannelik sizinle aynı haftamız nasıl ağrılarıniz oluyor benimde var acaba enfeksiyon mu dedim yalancı sancı mi diye endişeliyim
1prenses1prensannesi__ Hilalhayrettin25 34+5 haftalık olduk çantam hazır temizliğim bitti dünden beri kasıklarımda çok ağrı oluyor girip çıkıyor neden bilmiyorum enfeksiyon mu yalancı sancı mi bilmiyorum 73 kilo ile hamile kaldım şuan 90 oldum erken doğum riskim var ama ben Allah affetsin hiç hazır değilim 🤦
Biannelik 1prenses1prensannesi__ nst de sancı çıkıyor ama genel olarak kasıklarda anlık ağrılar olup geçiyor
1prenses1prensannesi__ irem88 ne kadar güzel motivasyon aynen çok güzel düşünüyorsunuz bende 20 kilo aldım önce çok üzülüyordum şimdi sizin gibi düşünüyorum sağlıklı olsun da bebisler kilo verilir
irem88 1prenses1prensannesi__ aynen öyle benim 4. Gebeliğim hepsinde hep kilo aldım ama en çok bu hamileliğimde aldım ben artık kilo alıp vermeye o kadar alıştım ki uzman oldum diyebilirim🤭
hz_cicek 36.haftayı devirmek üzereyiz hazırlıklar bitti 12 kilo aldım. Ne zaman gelecek bilmiyorum karnımda kıpır kıpır durmuyor 🫣 Hilalhayrettin25
Hilalhayrettin25 hz_cicek aynıyız benim bugün nts de sancı çıktı doktor 1-2 haftab var diyor bakalım artık hayırlı sağlıkla gelsin
Melekozlu Hazırlıklar 36.37. Haftada bitti çok şükür ama bebiş gelmiyo daha 39 haftalığız 40 gircez 😅 perşembe kontrolümüz var bakalım ne dicek ben 10 kg falan aldım bebişte maşallah ona alıyorum en çok sanırım kilom sabit duruyor bayadır
umycnr94 Bizde 35 hftaligiz herşey tamam bı valize koncak eşyalar normal doğum olcak ne zman gelirse artık 🥴🦋🦋
Susu13 Yasemin12344 bende 37+2 suan Kasım 1 sezeryan 38+2 de yani doğuruyorum ilk oğlum da 38+3 te doğurdu 🤣🤣
Nursel_2738 --sy çok gelmeye odaklanınca olmuyor psikoloji çok etkiliyor o yüzden rahatlayın bırakın o geleceği zamanı kendi biliyor hayırla gelsinler inşallah
Feniks Nursel_2738 63 bin gebelik başından beri sorunluydu bir ara 30 binleri gördü hematoloji doktorum risk yok normalde yapabilirsin diyo ama kadın doğumcum risk almak istemiyor
Asyaaygunkaraman Hilalhayrettin25 hazırlıklar tamamlandı 35 olduk 38 de alırım dedi doktor 2. Sezeryan olacak benim tahminimce 10 Kasım gibi alır bebek en son 2300 gramdi bende 6 kilo almışım
Nezahatozen Akrep burcu olmasını istemiyorum ama bu kızın geleceği yok doğmazsa pazartesi suni sancıyla alıcam kucağıma
Hayalimmm42 Nezahatozen bende akrep burcu olmasını istemiyorum çünkü kinci olurlarmıs 🫤cok istedim önce olsun diye ama yok gelmiyor benım kız bende perşembe doktora gidicem bakalım ne olacak 39+5 olduk
Wg12 Hilalhayrettin25 hazırlıklar çoktan bitti Zamanın geçmesini bekliyorum Çok Yavaş geçiyor özellikle bu ekim ayı bitmek bilmedi Gibi geldi 35+5 iz bugün bakalım ne zmaan gelicek hanfendi 🤭