Sevoom Doktor kontrolünden geldim doktor bebekte bacak kısalığı var dedi ama extrem bir kısalık değil dedi size de böyle diyen oldu mu boyu kısa olsun da sorun olmaz inşallah korkuyorum
Hayalimmm42 Ayseenurrdefne al bendende okadar😂cok ugrastım önce olsun diye ama benım kızda gelmiyor 39+5 haftalık hala gelen giden yok
Gulguzeli11 Hilalhayrettin25 36+1 hazırlıklar bitti şükür, 16 kilo aldım, haftaya çatı muayenesi olacak, en son 34te gittim, bebiş kaç kilo oldu merak ediyorum ben de🤭
Ayseenurrdefne Gulguzeli11 son şansımız bu gece saat 12 olmadan doğurmak 23ünden itibarem şansımız yok 😂
Hayalimmm42 Nezahatozen bende akrep burcu olmasını istemiyorum çünkü kinci olurlarmıs 🫤cok istedim önce olsun diye ama yok gelmiyor benım kız bende perşembe doktora gidicem bakalım ne olacak 39+5 olduk
Hilalhayrettin25 Hayalimmm42 lütfen en son düşüneceğuniz şey burcu olsun öncelik sağlıklı hayırlı olsun
Nezahatozen Hayalimmm42 bizim de normalde 37+1 ama gelişimi 40 . Haftada pazartesi artık nasipse gelicek daha erken gelir mi bilemeyiz ama hiç sanmıyorum 😀
Mervekyzd Ayseenurrdefne aynı durumdayım gece 12den önce doğurmaya çalışıyorum 😂😂😂 tüm tuşlara basıyorum nafile çocuğun akrep olası var 40+3 oldu gelmek bilmedi
Hilalhayrettin25 hz_cicek aynıyız benim bugün nts de sancı çıktı doktor 1-2 haftab var diyor bakalım artık hayırlı sağlıkla gelsin
Feniks Nursel_2738 63 bin gebelik başından beri sorunluydu bir ara 30 binleri gördü hematoloji doktorum risk yok normalde yapabilirsin diyo ama kadın doğumcum risk almak istemiyor