Feniks Hilalhayrettin25 12 kilo aldım 8 inde sezaryen olucam plt düşüklüğü nedeniyle mecburi 🥹 bir kaç gündür geceler zindan uyuyamıyorum nefes alamıyorum belim ağrıyor vs 😒 onun dışında her şey yolunda
Tugba220 Hilalhayrettin25 39+0 hazırlıklar tamam benim bebişin gelmeye niyeti yok gibi 😃 beklemedeyiz
Rukiisss Hilalhayrettin25 35+0 hazırlıklar daha bitmedi sadece beşiği kaldı bir iki güne onuda alacağım hastane çantam hazırlamadım daha bebeğimin battaniyesi ve depend kalmıştı onlar kargoda geldikleri zaman hazırlayacağım inşallah bide bişey sormak istiyorum vajinada bazen iğne saplanır gibi anlık ve şiddetli ağrı oluyor normal mı bu
Tontonunannesi Hilalhayrettin25 biz 37+5 olduk çok şükür uyku problemi iltihap ve mantar ile cebelleşiyorum kullanacağımız herşeyimiz hazır son bir temizlik yaparım 38+5 haftalık olunca falan zaten sık sık yaptım evim temiz. Süt sağma beşik ve arabayı doğumdan sonra alıcaz şimdilik bekliyoruz heyecanla
Ekincik 36+3teyim hazırlıklar bitti gibi. Çanta vs. Aklımda çikolata kaldı ikramlık. Onun siparisini vereceğim bir iki güne. Öneriye açığım hem guzel hem makul fiyatlı olan siteler.
Melek255 Ekincik bence Bir an önce verin ben bugünlerde onu çok araştırdım Instagram dan renkli atölye diye bı sayfadan sipariş verdim on beş güne kargo yapıyorlar.
_mavii_ minikmucizem20 daha gün almadım ama 38.hafta itibariyle yaparız demişti doktorum, haftaya kontrolüm var netleştiririz artık
Evin_450 Hilalhayrettin25 39+4 haftalığız ama gelen var ne giden beyefendiyi dört gözle bekliyorum ama gelmiyor 🙏😅
Meltemm21 Hilalhayrettin25 hazırlıklar temizlik falan hersey hazır artık sadece doğurmayı bekliyorum sizin açılma olması için yaptığınız egzersiz veya herhangi başka birşey varmı
Ruyagibi1 Hilalhayrettin25 hazırlıklar 32 hafta da tamamladik 39+6 olduk hala gelen giden yok bu gün doktor kontrolüm vardı cumaya gel dogmazsa cumartesi yatış yapıp ilaç verecek 5 6 kilo almışımdir herhalde 😬
Mem Bizde 34 haftalığız henüz hazırlıklar bitmedi daha işten bile ayrılamadım ben umarım hazırlıklar bitmeden kızımız gelmez😂
Sulearas Hilalhayrettin25 valize eklenecek bi kac esyadan baska bi hazırlık falan kalmadı sağlıkla gelmesini beklıyoruz insallah 🤲 35+6 olduk bugün Allah’ın ıznı ıle sagasaglık herkes bebegını kucagına alsın insallah Allah evlatlarımıza saglık versın
Alkar Hilalhayrettin25 35+0 olduk hareketleri az olduğu için 2 -3 günde bir doktora gidiyorum . Ne kadar devam eder böyle bilmiyorum . Hazırlıklar bitti şükür 🙏🏼
Svllkccc Hilalhayrettin25 tüm hazırlıklar tamam bavul hediyelik eşyalara hastaneye gidicek bir köşede bekliyor 38+3 henüz gelen giden yok bekliyoruz 🫠🫠
irem88 Hilalhayrettin25 herşeyimiz hazır perşembe günü hastaneye yatıyorum suni sancı ile doğumum olacak kiloya gelirsek ben çok aşırı kilo aldım ama hiç takmıyorum doğumdan sonra hepsi gidiyor toplam 35 kilo almış oldum😂
1prenses1prensannesi__ irem88 ne kadar güzel motivasyon aynen çok güzel düşünüyorsunuz bende 20 kilo aldım önce çok üzülüyordum şimdi sizin gibi düşünüyorum sağlıklı olsun da bebisler kilo verilir
hermione_granger Hilalhayrettin25 38+3 oğlumun hiç doğmaya niyeti yok hiç kilo almadım nasıl almadım bende bilmiyorum zayıf biride değilim Bütün hazırlıklarım tamam durumda tek eksik oğlum 🤰🏼💙