Rafaelli yrncgl ilk gebeligimde 65 kiloydum 84e kadar cikmisdım dogum yaptigimda)), simdiki gebeligimde 66kiloydum 14haftam 70kilodayim😁😁😁rezillikk
Leyla9456 yrncgl 19 +3 haftadayım 60 kilo ile hamile kaldım Şuan 63 oldum yemegime dikkat etmediğimde çok kilo aldığım için artık abur cubur ,asitli içecekler ,tatlı, cips, yememeye çalışıyorum .
akkaya_1234 yrncgl ay bende 20haftaligim dokuz kilo aldım çok mu aldım acaba ilk başta 6-7 kilo verdim sonra aldim hızlı mi almışım normali nedir ki ben çok hareket sizim halim olmadığı için o yüzden heralde çok aldım çünkü aşırı yemek yemiyorum ama hareket edemiyorum inşallah fazla kilo almam sadece bebeğim güzel sağlıklı şekilde kilosu nu alsın ben almiyim Allah’ım
MiracAlpinannesi Pinarkorkmazer Zor biliyorum ama ekmeği hayatımızdan çıkarmamız lazım aslında ya makarna pilav çok az yememiz lazım. Gün içinde sürekli bol su için. Canınız tatlı çektiğinde bir paket çikolata değilde yarım yiyin. Size diyorum ama bende de var gözüm dönüyo hamileyken 😂
Pinarkorkmazer MiracAlpinannesi ben yemiyorum aslında bunların hiçbirini şekerim var insülin kullanıyorum günde sadece bir dilim çavdar ekmeği yiyorum o kadar ona rağmen şimdiden 3 kilo almışım 🙄
MiracAlpinannesi Pinarkorkmazer Kız 3 kilo birsey değil kiiii bende birsey sandım 😂 Bebek büyüyor plasenta var ee goguslerde büyüdü 😂
Pinarkorkmazer MiracAlpinannesi daha 16 haftalık hamileyim 😣 ilk hamileliğime toplamda 7 kilo aldım 70 kilo idim 77 ile doğum yaptım bir ay sonra yine hamile kaldım 77 idim şimdi 80. Eşim de zayıf yani kilo almak istemiyorum 🙂😂 hayatımda hiç böyle kilolu olmamıştım hep 65 tim
MiracAlpinannesi Pinarkorkmazer Canım bunda birsey yok ki. 7 kilo çok iyi. Ben 14 kilo almıştım ilk oğlum da. 91 ile gitmiştim doğuma 🥺
Pinarkorkmazer MiracAlpinannesi ben hiç almamayı hedefliyordum sanırım ondan 😂😂 güya ilk üç ayda zayıflıcaktıö😂 hiç midem bulanmadı ki hep iştahım var
MiracAlpinannesi Pinarkorkmazer Çok takmayın kafanıza nekadar çok takarsan okadar çok kilo geliyo amaaan de dikkat et 😂
Pinar0711 yrncgl bundan sonrasına dikkat etmelisiniz bence 9cu aya kadar 6 kilo almışken 9cu ayda 12 kilo aldım (((
Pinarkorkmazer MiracAlpinannesi 😂 bir de Amerika’da yaşıyorum genel kültürleri hep dışarıda yemek yemek nerdeyse kimse evde yemek yapmıyor sanki ben de alıştım eşimle dışarıya sürekli dışarıda yiyorum güzel de yapıyor şerefsizler 😂 ne yapayım ya offff diyorum salla gitsin😂😂
MucizeAnnesii Kızlar ne yaparsak yapalım alınıyor şekerim var . Ona rağmen aldım. Yediklerim çok az . 5 6 kilo almış görünüyorum . Ve son 2 kiloyu son 2 haftada aldım . 2 kilo alacak kadar da asla yemedim sabah açım öğlen açım akşam açım resmen . Ekmek hiç tüketmiyorum . Artık tartıyı bırakacağım . Psikolojim bozuluyor. 30 haftalığım bu arada .
Pinarkorkmazer MiracAlpinannesi ben de çok severim Güngören’de oturuyorum önceden hep dışarıdan yerdim haznedarda öğretmendim 😂 şimdi de sevdiğim hayata geldim ve çok ucuz yemekler insan zaten evde yapsa da aynı para