Sevda-81 yrncgl Merhaba ben de 29 haftalık hamileyim 53 ile başladım şuan 62 kiloyum . İnşallah daha fazla almadan süreci bitiririm 😂
Hasibe-- Nurrrr10 bu gün gittim doktora kilo aldın diye azar yedim 🙈 31 haftalık olduk bu gün 1860 gram
Esraesilazeynep 34/6 haftalığım bebeğim geçen hafta 2350 gr dı şimdi ne oldu bilmiyorum . Ben 10’kg aldım
0680 yrncgl 21 hafta oldum 1 kilo almışım ama et yemediğim için B12 değerim çok düşük iğne yaptırıyorum
Babyception Hayalimmm42 sezeryan için gün vericekmiş doktor perşembeye kadar gelmezse, açılma yok belirti yok gelen giden yok🥹
Tgbashnn 26 haftalığım 75ile hamile kaldım doktorda 88 evde 86 çıkıyor 🤭 riskli olduğum için dışarı çıkamıyorum ve evdede fazla yürüyüş yapamıyorum
oznursertt yrncgl ilk gebelik 72 ile hamile kaldım 84 ile 37.haftaya girdik benim 3.300 geri kalan bana ait bebeğin kilosunu saymazsak 9 kilo almışım sayarsak 12 kilo
twn_babymom yrncgl merhaba 24 haftalık ikizlere hamileyim bende de hiç bulantı kusma vs olmadı iştahım açıldı 10 kilo aldım dr banada hızlı aldığımı söyledi 🫠🫠🫠 dikkat etmeye çalışıyorum bakalım