Mervetn Yapanlar hastaneyle ilgili bilgi verebilir mi lütfen. Anne bebek dostu bir hastane mi, doğumhaneleri bireysel mi, odalar kişiye ait mi? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Dilek_04 Mervetn ben yaptım 48 gün önce odalar tek kişilik yatışım yapıldıktan sonra tek odaya alındım . Sancılarımı orda çektim aynı odada doğum yaptım. Pletesle sancılarımı karşıladım yürüyüş yaptım. Ebeler den bir tanesi başta gıcıklık yaptı sonra düzeldi ne hikmetse. Belfin diye bir doktor vardı o sırada bana baya kızdı bağırıyorum diye tersledi umarım o denk gelmez. Çok şükür doğum saatimde o gitmişti. Kendi doktorum denk geldi çok şükür Ezgi Er Allah razı olsun ondan da bütün ebelerden de . Annemi yanıma aldılar doğum saatine kadar. Eşimide yanımda aldılar ama o az kaldı başka hasta geldiği için o gitti. Eğer başka hasta varsa eşleri almıyorlar doğumhane nin içine.doğmum olduğu gibi çocuk doktoru odaya girdi bebeği muayne ettiler solumum taktılar bir saat sonra verdiler bana. o sırada benimde dikişlerim yapıldı. Servise alındığımızda oda da tek olduğum için eşim geç saate kadar yanımda kaldı sonra gitti . Ben memnun kaldım yani özelde doğum yapmış kadar oldum galiba . Odaya alındıktan sonra oradaki hemşireler fazla ilgili değillerdi sadece ondan memnun değilim.
Sumeyye-Emre Mervetn benim doktorum Nurhayat dertli Yengemin doktoruydu önerisi üzerine gittim son ayım hala ona gidiyorum 36. Haftam benimde az kaldı kendi doktorum olsun istiyorum ama hayırlısı olsun denk gelirse artık ama ebeleri çok iyi çok ilgililer
SibelTalha Merhaba 11 ay önce ben doğum yaptım hastane hemşilereler özellikle ebeleer çok iyi ama benim doktordan yana şansım yoktu sanırım
Mervetn Dilek_04 Servisteki odalar tek kişilik değil mi? Pilates için malzemeler var mı pilates topu fln? Doğunca hemen bebeği verdiler mi size çocuk dru görmeden önce? İletişimleri nasıldı doğum anında?
Sumeyye-Emre Dilek_04 Belfin doktora bi kere gittim muayene için resmen azarladı beni inş doğumumda o denk gelmez ama ebeler gerçekten çok iyiler
SibelTalha Mervetn Nurhayat hanımdı normalde tavsiye üzerine muayene ona gidiyordum doğumda da denk geldi normalde 11:30 da yatışım yapıldı o nöbeti devralana kadar bi sıkıntı yoktu belki 5-6 kez çayı muayenesi oldum bi problem yaşamadım ama o devraldı 17:25 de beni çatı muayenesi yaptı ama sedyedeki yani ulturosonoa baktığı yerde ben böyle bişe görmedim odaya geçtiğimde kanamam oldu bebek sağ tarafıma toplandı sonra hiç unutmuyorum karşı duvarımda saat vardı 17:30 da nts ye bağladı ebe bebeğimin kalbi durmak üzereydi acil sezeyana alındım yanlış anlamayın amacım gözünüzü korkutmak değil ama benim travmam oldu resmen şunan 30 haftalık hamileyim ezgi hamına gidiyorum başından beri muayeneden sonra bile kalmak için yardımcı oluyor inşallh bi daha o doktora denk gelmem
Dilek_04 Mervetn servisteki odalar çift kişilik sadece o gece kimse yoktu benim odamda bne tektim hasta olarak . O yüzden eşim geç saate kadar yanımda durabilmişti. Evet pilates topu vardı verdiler bana. Benim bebeğim doğumda zorlandığı için hemen vermediler bana direk çocuk doktoru baktı 1 saat sonra verdiler. Ben bebeği bana verin diyince çok zorlanmış solunum takacaz ondan sonra alırsın dediler. Eğer bir sıkıntı yoksa hemen verirler . İletişimleri başta kötüydü çünkü ben sezeryan olmak istedim terslediler baya baktım çare yok normal olacak sezeryan demekten vazgeçince iletişimleri düzeldi .
Mervetn Dilek_04 anladım teşekkür ederim. İsteğe bağlı sezeryan yapılmıyor orda o yüzden öyle olmuştur. Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla büyüsün inşallah.
Dilek_04 Sumeyye-Emre ben belfin e hiç muayne olmaya gitmedim.ama doğumhane de sürekli denk geldi doğumnun başında da vardı sonunda gitmişti o benide çok azarladı hakkımı helal etmiyorum 😕
Dilek_04 Sumeyye-Emre inşallah denk gelmez içinizi ferah tutun Allah ın izniyle merhametli insanlar denk gelir size 🤲🏻
Hayalimilay Osman Sertaç Sade’ye muayene olan yok mu kızlar?Doğumum yaklaştı fakat özelde mi yoksa Tuzla devlette mi yapsam çok kararsız kaldım.Deneyen varsa yorumlarını bekliyorum.Bşr de doktor doğumda uzun süre duruyor mu yanımızda yoksa ebeler mi yaptırıyor?
Dilek_04 Hayalimilay ben bir kere muayene oldum baya ilgiliydi. Tuzla’da doğum yaptım özel oda anneni yanına alıyorlar sonuna kadar ebeler ilgileniyor en son doktor geliyor. Arada bir doktor gelip kontrol ediyor ama . Benim eşimi de yanıma almışlardı yani gayet iyiydi yine yapsam orda yaparım gidip Özele o kadar para saymam . Doğuma istediğiniz doktor girmiyor ama o gün doğumhanede kim nöbetçiyse o giriyor doğuma . Rabbim güzel kolay doğumlat nasip etsin inşallah 🤲🏻