Mervetn ben yaptım 48 gün önce odalar tek kişilik yatışım yapıldıktan sonra tek odaya alındım . Sancılarımı orda çektim aynı odada doğum yaptım. Pletesle sancılarımı karşıladım yürüyüş yaptım. Ebeler den bir tanesi başta gıcıklık yaptı sonra düzeldi ne hikmetse. Belfin diye bir doktor vardı o sırada bana baya kızdı bağırıyorum diye tersledi umarım o denk gelmez. Çok şükür doğum saatimde o gitmişti. Kendi doktorum denk geldi çok şükür Ezgi Er Allah razı olsun ondan da bütün ebelerden de . Annemi yanıma aldılar doğum saatine kadar. Eşimide yanımda aldılar ama o az kaldı başka hasta geldiği için o gitti. Eğer başka hasta varsa eşleri almıyorlar doğumhane nin içine.doğmum olduğu gibi çocuk doktoru odaya girdi bebeği muayne ettiler solumum taktılar bir saat sonra verdiler bana. o sırada benimde dikişlerim yapıldı. Servise alındığımızda oda da tek olduğum için eşim geç saate kadar yanımda kaldı sonra gitti . Ben memnun kaldım yani özelde doğum yapmış kadar oldum galiba . Odaya alındıktan sonra oradaki hemşireler fazla ilgili değillerdi sadece ondan memnun değilim.