cigdemg5 semos1240 hep ayni sorun.... valla benimde ayni pletes topu aldim cok iyi geliyo tavsiye ederim arkadaslar..
Bircegeliyor cigdemg5 plates topu ile ne günü hareketler yapıyorsunuz ? Doğuma yardımcı olması için ben 36.hafta günü yapmayı düşünüyordum öncesinde Doğumu tetikler diye düşündüm.💁🏻
marven cigdemg5 33+3 üz biiiz ama bana cok cabuk geciyo zaman hemen sonuna geldik gibi :) adet sancisi gibi sancilarim oluyo iki haftadir ya benm sizde de var mi nst de bi sey cikmayinca normal dedi doktorlar ama cok rahatsiz edici 😥
HillKse eveb19 benim de 1 Mart 🐣 ama gönlümden geçen şubatın sonları insan gün azaldıkça bir an evvel kavuşmak istiyor ♥️
eveb19 HillKse aynen öyle 😊 doğumunuzu nasıl yapacaksınız belli mi? Ben normal istiyorum ama günler yaklaştıkça serzeryan demeye de başladım 🙊
Yeniiannee Hanımlar bizde 31+3 olduk, hala eksiklerimiz var tekstil olarak eksiklerimi söyleyip yardımcı olursanız çok sevinirim aldıklarım şunlar.. 1 6’lı hastane çıkışı (standart beden) 1 3’lü hastane çıkışı (1-3 ay) 1 alt üst (3 ay) 1 5’li takım (3-6 ay) 7 yarım kolu zıbın (0-3 ay) 1 tulum (2-4 ay) 5 uzun kolu zıbın (2-6 ay) 3 tulum (3-6ay) 1 yarım kolu zıbın (6 ay) 1 tulum (6 ay) 1 kalın tulum (6ay) 1 alt üst (6-9 ay) 2 yarım kolu zıbın (9 ay) 1 alt üst (9 ay)
HamidoDemirci Mltmstf bugün randevumuz vardı boyu 42 44 arası kilosu 2 300 civarı sizinki nasıl gidiyor
HamidoDemirci Sanki martı beklemeyecek şubat sonu gelecek gibi hissediyorum ben... normal doğum bekliyoruz bu gün gittiğimde dönmüştü
Mltmstf HamidoDemirci bizimde bugün randevumuz vardı 🤗 45 cm boyu 2400 gram kilosuna dedi bizde normal istiyoruz bakalım 20 gün sonra belli olacak doğum şekli.
HamidoDemirci Mltmstf bu benim ikinci hamileliğim ilki normaldi evet siz çatı muayenesini bekliyorsunuz inş normal güzel rahat doğumlarımız olur🙏🏼🙏🏼🙏🏼
TugceArslan cigdemg5 00.00 itibariyle 34 haftalık olacağız biz de. Zaman geçmiyor derken buralara kadar geldik çok şükür ☺️
HillKse eveb19 doktorumla henüz Doğum şekline yönelik bi şey konuşmadık 36. Haftada kontrolüm olacak. Normalden yana aklım hep ama artık nasip hangisi olursa 🙈 sezeryanın benim için tek artısı bekleme süresini ortadan kaldırması 🤪😂