Meddythemama Son 6 hafta 1 haftada erken gelse 🤪 5 haftamız kaldı. İnanamıyorum hala. Çok kısa bir süre sonra bambaşka bir hayat bizi bekliyor
HillKse eveb19 doktorumla henüz Doğum şekline yönelik bi şey konuşmadık 36. Haftada kontrolüm olacak. Normalden yana aklım hep ama artık nasip hangisi olursa 🙈 sezeryanın benim için tek artısı bekleme süresini ortadan kaldırması 🤪😂
eveb19 HillKse o da hiçe sayılacak birşey değil yatsan yatamıyorsun kalksan kalkamıyorsun 😂 şaka bir yana da ben günler yaklaştıkça normal doğumdan korkmaya başladım 🤭 muhtemelen sezeryan olucam korkudan
HillKse eveb19 evet şu iki haftadır nasıl da değişti her şey bacak arası ağrısı bel kemik derken deli gibi gün Sayar oldum hatta oturup ağladım ilk defa bu ağrı böyleyse Doğumda napıcam diye😂😂 Allah kolaylık versin bize de herkese de 🤰🏻
tuubiy 32+1 den selamlar 😃 uygulamaya göre 19 Mart görünüyo Doğum ama tabi belli olmaz 😅 sizde de çocuğum balık burcu olursa çok mu ağlamaklı olur diye tereddüt var mı 😂 2 gün daha dur da oğlum koç ol diyorum bazen 😅😅
zynpnil Merhabalar bizde 32+3 olduk ☺️ Minik oğluşumla kavuşmayı bekliyoruzz Bende Zorunlu sezeryan olucam doktorum 38 e girince alırız dedi ama acaba tam tarihi ne zaman söylüyorlardır. Benimde kontroller 2 haftaya düştü 34. Haftada olucak kontrolüm nst lerde başlayacakmış. Hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah evlatlarımıza 🤲🏻