Mrvtrk İstinye Liv hospital yusuf başkıran❤️ 25 gün önce sezaryen doğum yaptım 3 gün kaldım. Hemşireleri, yemekleri, temizliği herşeyinden çok memnun ayrıldım.
Oznurunannesi melike180423 şurda duruyum 32+1 reyap takipliyim sezeryan olmam gerekiyor nerde doğurucam ben
melike180423 Oznurunannesi iki saattir sayfayi yenileyip duruyorum kimse bir sey yazmiyor ben de bekliyorum bakalim😔
Ozlemrve Anne-bebek1 ben medicana takipliyim doğumumu da orada yapacağım. Sezaryen ücretini bir ay kadar önce sorduğumda 38 bin demişlerdi. Bu hafta tekrar gideceğim sorayım tekrar bu kadar farkı yanlış anlamış olamayız 🥲
ilginY Ozlemrve bugün fiyat sordum, sezeryan 62 bin gibi ücret söyledi spinal ya da epidural ekstraya giriyomuş
Merve-metin Ozlemrve dün arayıp sordum normal doğum 59 bin sezeryan 65.000 dediler Beylikdüzü medicana ya bu olaylardan sonra herkes mecbur bize gelecek diye fırsatçılığa çevirmiş olabilirler
Mrvtrk melike180423 rica ederim ne demek. Anadoluya da bakın isterseniz. Çevremde ordan da memnun kalanlar vardı. Özcan diye bir doktor var orda. Onu övüyorlardı baya
afra119- Oznurunannesi ilk sezeryan 18 bin TL ikinci sezeryan 24 bin dedi ama ocakta guncellenecekmiş