Anne-bebek1 Ben de reyap hastanesine gidiyordum 22. Haftamdayım bu haftaya gelene kadar düşük riskli gebeliğim vardı ani kanamalarım olduğu için reyap evime yakın diye gidiyordum doktorumdan da memnundum kaç gündür şoktayım ne yapacağım hangi doktora gideceğim bilmiyorum çevre hastanelerin hepsini sarmışlar Beylikdüzü Esenyurt ilçeleri dışında uzak hastaneye de gidemem riskli gebeliğim olduğu için detaylı ultrasona esencan hastanesinde Salim Sezer’e gitmiştim kendisi perinatolog ama aynı zamanda kadın doğum bölümünden de randevu alınıp gidiliyor ben kendisinden memnun kalmıştım bilmiyorum oraya mı gideceğiz oranında bu çeteyle alakası çıkar mı şuan bir orası kaldı sanırım açık olan bir de Beylikdüzü medicana var başka bir başlıkta birisi medicanada normal doğum ve sezaryen doğum fiyatlarını yazmıştı sezaryen 65 bin TL imiş zaten stresli bir süreçteyiz iyice strese girdik kaç gündür
melike180423 Anne-bebek1 gercekten cok haklisin cevrede resmen hic hastane kalmadi ben de ne yapicam bilmiyorum dogumuma az kaldi aniden dogumum baslasa nereye guvenicem nereye gidicem hic bilmiyorum. medicana var evet ama cok pahali bi hastane oraya da gidemem medilifedan cok memnundum cidden sok oldum. persembe randevum vardi yeni hastane yeni doktor bulmam gerekiyor 😣
Ozlemrve Anne-bebek1 ben medicana takipliyim doğumumu da orada yapacağım. Sezaryen ücretini bir ay kadar önce sorduğumda 38 bin demişlerdi. Bu hafta tekrar gideceğim sorayım tekrar bu kadar farkı yanlış anlamış olamayız 🥲
afra119- melike180423 Esencan hastanesi Ahmet Mahmutoğluna gidiyorum ilk doğumumu kendisi takip etti ikinciye hamileyim oralardan tasinmama rağmen yine ona gidiyorum çok eli hafif ve ilgili Bir doktor,
melike180423 afra119- hastane nasil peki temiz mi esenyurta yakinim ama acikcasi icime de pek sinmiyor bir de muayene ucretleri ne kadar
Mrvtrk İstinye Liv hospital yusuf başkıran❤️ 25 gün önce sezaryen doğum yaptım 3 gün kaldım. Hemşireleri, yemekleri, temizliği herşeyinden çok memnun ayrıldım.
Oznurunannesi melike180423 şurda duruyum 32+1 reyap takipliyim sezeryan olmam gerekiyor nerde doğurucam ben
melike180423 Oznurunannesi iki saattir sayfayi yenileyip duruyorum kimse bir sey yazmiyor ben de bekliyorum bakalim😔
ilginY Ozlemrve bugün fiyat sordum, sezeryan 62 bin gibi ücret söyledi spinal ya da epidural ekstraya giriyomuş
Merve-metin Ozlemrve dün arayıp sordum normal doğum 59 bin sezeryan 65.000 dediler Beylikdüzü medicana ya bu olaylardan sonra herkes mecbur bize gelecek diye fırsatçılığa çevirmiş olabilirler
Mrvtrk melike180423 rica ederim ne demek. Anadoluya da bakın isterseniz. Çevremde ordan da memnun kalanlar vardı. Özcan diye bir doktor var orda. Onu övüyorlardı baya