Sizin konunuz gibi konu görünce yazmadan duramıyorum lütfen moralini bozma 🌺 ben pcos tanımı 17 yaşında aldım . Kendimi bildim bileli yumurtaliklarim.hep kist doluydu , adetlerim ara ara düzene girer , bazende birkaç ayda bir olurdum . Evlendikten 6 ay kadar sonrada hasimoto tanısı kondu. Bebek istiyordum olmuyordu birşeyler yapmalıydim . Önce vücut fonksiyonlarımi düzenlemek adına olabildiğince daha sağlıklı beslenmeye çalıştım , gluteni kestim . Evlenmeden önce 53 kg olan ben , 63 kiloya çıkmıştım . Fazlaliklarimi verdim . Sonra bütün vitamin mineral degerlerime baktırdım . Cinkom demirim ve D vitaminim ciddi düşüktü . Hepsini takviye olarak kullandim kabul edilebilir düzeylere getirdim. Bu bahsettiğim vitaminlerin yumurtlama ve üreme sağlığı açısından da önemli ölçüde etkisi var . Takviyelerim bitti kan seviyelerim normale döndü , o ay hamile kalmisim . Hemde duZenli ve sık iliski olmamasına rağmen. Birde ilişkiden sonra uzun süre ayağa kalkmadan yattım. Sonra oluvermiş 🥰 pcos gebeliğe asla engel değil . Kendini boşuna üzer strese sokarsan stres engel olur .