Minikveannesi2 nogger anladım çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için ALLAH hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin 🤲
evrem059 Minikveannesi2 offf az önce instada gördüm sanırım Feride hoca devlete geçiyormuş sizin bilginiz var mı acaba 🤦🏻♀️
Sophisticated Kara22 ben bi tek erson beyi ve Abdullah bey i duydum. Riskli olduğum için erson beyi tercih ettim.
Kara22 Sophisticated bilmem onu hiç duymadım ama Abdullah çok iyi doktor çorluda oturuyor olsaydım her sikintimda kapısını mutlaka çalardım benim zamanımda devletteydi ona rağmen çok ilgileniyodu
Sophisticated nogger bende 30. Haftaya geldim benimde Doktor’un bir yere başlamasını bekleme şansım düşük maalesefki
Minikveannesi2 evrem059 evet bende akşam öğrendim devlete geçiyorum dedi. Bir yanım sevindi bir yanım üzüldü. Devlette özel oda tutuluyor mu acaba bilginiz var mı
evrem059 Minikveannesi2 ben pek sevinmedim ama ne bileyim iyi ve kötü yanı da var.. odalar tekli olması lazım hastaneyi arayıp bilgi aldınız mı bu konuda söylerler ve devlette mi doguracaksınız
Minikveannesi2 evrem059 Feride hanımda doğurmak istediğim için devlette dogurucam bir değişiklik olmazsa. Maddi açıdan çok iyi doktoruma da güveniyorum bakalım umarım herşey yolunda gider. Hastaneden Bilgi almadım henüz genelde çift kişilik odalar diye biliyorum ama gidince konusucam bakalım 🙂
evrem059 Minikveannesi2 odalar tek kişiliktir bence artık , evet bende mesaj attım kesin oraya geçiyormuş bende yine bir şey olduğunda ona gidicem beni de bilgilendirir misiniz kontrole gittiğinizde odalar hakkında 😊
Minikveannesi2 evrem059 tabiki bilgilendiririm dogumuma da 3 aydan az kaldı bakalım umarım herşey güzel geçer 🙂🍀
ezoocum Reyap yeni doğan çetesiyle birlikte hareket edildiği için kapatıldı boşverin daha iyi olmuş sizin evladınıza da aynı şeyi yapsalardı mazallah iyi ki ortaya çıktı bu şerefsizlern yaptıkları Rabbim korusun bütün evlatları
evrem059 Minikveannesi2 merhaba ☺️🌸 az önce devlette doğum yapan arkadaşımın annesini gördüm , odada tek biz kaldık cok güzel ilgilendiler dedi memnun kalmışlar yani size de haber vermek istedim 🙏🏻