Minikveannesi2 Sophisticated bende reyapa takipliydim ve su an doktor arayisindayim zor bir durum gerçekten
evrem059 Minikveannesi2 sizin doktorunuz kimdi peki? benim doktorum da oradaydı 2 aylık bebeğim var bende düşünüyorum ama doktora da çok güveniyorum bilemedim :( gidersem de kendi doktorumdan sonra vatana giderim diye düşünüyorum
Sophisticated Minikveannesi2 bende vatan daki erson hocanın asistanına bağlanarak randevu alabildim. Yoksa 1 haftalık randevuları full oluyormuş. 7 aylık hamileyim kabul edip randevu vermelerine ayrıca çok sevindim.
Minikveannesi2 evrem059 benim doktorum Feride hanım 5 aylık hamileyim ortada kaldım resmen doktorumdan da aşırı memnunum
Sophisticated evrem059 eğer soruşturma geçirirlerdi hemen bir yerde çalışmaya başlamaları çok zor olabilir yoksa bende oğuz hocadan çok memnundum gerçekten işini iyi yapan insanlarda arada kaynadı.
evrem059 Sophisticated bende Feride hocadan çok memnunum bu işin içinde olduğunu sanmıyorum Allah büyük
Gamzeumay Sophisticated hiç şüphesiz güvenilir emzirmeye cagirdiklari gün hemsire dakika dakika yanima geldi kontrol etti emiyormu emmesi nasil hadi mamada hazirlayalim mamayi kabul edicekmi bakalin falan emzirme tutuş şekline kadar gösterip yardimci oldular haklarini yiyemem o konuda
Minikveannesi2 Sophisticated bilemiyorum hangi doktor iyidir gerçekten kafam çok karıştı semra Akhan hakkında bir bilginiz var mı nasıl bir doktor
000asiye Sophisticated bugün haberlerde gördüm bu yeni doğan çetesininden dolayı kapandı yani hizmet vermeyecek.
Sophisticated Kara22 ben bi tek erson beyi ve Abdullah bey i duydum. Riskli olduğum için erson beyi tercih ettim.
Kara22 Minikveannesi2 benim ilk dogm doktorum kendisi çok ilgili güler yüzlü kendisi benim zamanımda çorlu devletteydi ona rağmen harika ilgileniyordu
Minikveannesi2 evrem059 umarım başka bir hastaneye başlar yine ona giderim diye dua ediyorum gerçekten
Kara22 Ve çorlu reyabin canı cehenneme devlette doğum yaptım bebeğimi yogun bakim için oraya sevk ettiler rezalet bir hastane ne hemşiresi hemşire ne birseyi birsey
Gamze1773 Sophisticated Silivri kolan hastanesi de kapanıyor, ruhsatı iptal edilmiş, yatan hastaları bile tahliye ediyorlarmış
evrem059 Minikveannesi2 bende bütün gün dua ettim inşallah vega vatan veya optimed e geçer diye hatta özel klinik bile geçse giderim yani cok memnunum cok da iyi insan şansımıza artık