Sophisticated optimet ali bey takipliyim canim cok memnunum riskli gebeligim vardi zaten hersey yolunda ilerliyor suan ayrica şöyle soliyim cogu kadin dogumcuyu tanirim corluda 2 kimyasal gecmisim oldugu icin bircok kisiye danismistim herneyse vegaya abdullah beye gidebilirsin vatanda semra hoca nilüfer hoca ve erson hoca bu 3 kisi gercekten insan canlisi cok tatli doktorlar gönul rahatligiyla gidebilirsin ben 3 yil önce vatanda nilufer hanimda dogumumu yaptim.erken geldi oglum 15 gun kuvezde kaldi dakika dakika aradilar bebegimizin durumu hakkinda bilgi verdiler harici gorus gunlerinde surekli gidip sutumu goturdum bebegimin durumu gayet iyiydi taburcu olduk yani vatan hastanesine gönul rahatligiyla guvenebilirsin o konuda cok titiz ve ilgililer hemsiresinden temizlikcisine kdr hepsi guler yuzlu insanlar harici suan bn optimet takipliyim esimin burayla anlasmasi oldugu icin mecburen gecis yapmak zorunda kaldm malum muayeneler cok yuksek burdada ali beyden cok memnun kaldim 21.haftam hersey cok guzel ilerliyor kimi yönlendirdiysem hepsi memnun kaldi 🙂 benden sna bi arkadas kardes tavsiyesi harici doktorlar suratsizin iticinin tekiler yani bna göre basima cok geldi cnku