Elfelf475 Alpmusts esenleri bilmiyorum ama megada şu anda normal 30 bin sezaryen 40 bin isteğe bağlı 64 bin. Ocakta zamlanır tabi. Ama Esenler hep çok daha ucuz oluyor Bağcılar megadan
Alpmusts Melosum34 ben aradım medipol esenleri normal doğum 16 500 öğretim görevlisi olursa 19 500 müş sezeryan da 20 24 arasıymiş
Eso_ven Alpmusts Alpmusts ben orayı arayalı 2 hafta oldu doğum ücretini telefonda bilgi vermediklerini söylediler nasıl söylemişler size
Emel0108 Alpmusts ben esenler medipolde takipliyim 19.000 tl zorunlu sezaryen fiyati ilk doğumumu bu hastanede yapmistim memnun kaldim simdi tekrar buraya gidiyorum refakatci eş kalabiliyo
anonim05 Emel0108 ben biraz önce aradım zorunlu sezeryan fiyatı 29binle 35 bin arası değişiyor dediler nasıl 19bin dediler size anlamadım
Alpmusts Melosum34 hayır ben tayinciyim hastaneye sordum dedim 34 de geleceğim dedim doğuma bile gelseniz doktor kabul eder sizi dedi bugun konustuk
Elfelf475 Susenasu bu benim doktorumun ücreti kendisi öğretim görevlisi olarak geçiyor yardımcı doçent demek sanırım
Zeynepeymenyusuf Susenasu esenler Medipolda opt. Doktor 19 bin doçent doktor ise 24 bin tabi bunlar sezeryan arayıp bilgi alabilirsiniz tlfnda bilgi veriliyor
Alpmusts Melosum34 ben daha önce gittim hastane buyuk temiz güzeldi ama doğum yapmadım ben orada aslında şafak hastanesinde doktorum ama son cıkan haberlerden sonra asla doğum yapmam orada
Melosum34 Alpmusts sigortam yok inşallah uçuk bir fiyat söylemezler :( bana çok yakın bir yer olduğu için çok istiyorum orasini bide refakatçim yok kimse gelmiyor eşim gelir diye düşündüm
iremhzl Alpmusts arayinca bilgi veriyorlar medipol megaya gitcektim sonra avicennaya karar verdim haftaya oraya baslicam 27deyim
Zeynep6095 Alpmusts canım damla yasemin hanım çok tatlı ona gidiyorum ben tavsiye ederim ama 4 gün sonra 10 gün yokmuş sanırım kötü denk geldi dogumum çok yakın inşallah ona denk gelir