Alpmusts Melosum34 ben daha önce gittim hastane buyuk temiz güzeldi ama doğum yapmadım ben orada aslında şafak hastanesinde doktorum ama son cıkan haberlerden sonra asla doğum yapmam orada
Melosum34 Alpmusts sigortam yok inşallah uçuk bir fiyat söylemezler :( bana çok yakın bir yer olduğu için çok istiyorum orasini bide refakatçim yok kimse gelmiyor eşim gelir diye düşündüm
iremhzl Alpmusts arayinca bilgi veriyorlar medipol megaya gitcektim sonra avicennaya karar verdim haftaya oraya baslicam 27deyim
Zeynep6095 Alpmusts canım damla yasemin hanım çok tatlı ona gidiyorum ben tavsiye ederim ama 4 gün sonra 10 gün yokmuş sanırım kötü denk geldi dogumum çok yakın inşallah ona denk gelir
Elfelf475 Susenasu bu benim doktorumun ücreti kendisi öğretim görevlisi olarak geçiyor yardımcı doçent demek sanırım
Ftmaa28 Zeynep6095 10 gün mü yokmuş gerçekten mi ben de 1 kasıma gün aldım o zamana kadar yok mu yani bana kongreye gideceğim dedi ama ne kadar olacagını söylemedi erken doğum vs olursa ona denk gelmicek desenize üzüldüm😔
Zeynepeymenyusuf Alpmusts 19 bin sezeryan normal doğumu bilmiyorum doktor olarak nihan İlhan hanım çok iyi ilgili doktor. Ben pazartesi günü sezeryan olucam esenler Medipolda 😊
Zeynep9120 Zeynepeymenyusuf benm doktor şafak hastanesnde yaptıırıyo beşyuzevlerde ve bırakmıyor hastaneyide ben doktor değişiyorum senin dedigin doktora randevumu aldım umarm bende memnun kalırım 🥲
Zeynepeymenyusuf Susenasu esenler Medipolda opt. Doktor 19 bin doçent doktor ise 24 bin tabi bunlar sezeryan arayıp bilgi alabilirsiniz tlfnda bilgi veriliyor
Zeynepeymenyusuf Melosum34 oprt. Doktor 19.bin doçent için 24 bin bende sezeryan olucam pazartesi günü
Elfelf475 Susenasu ben duygu ışıl gencere gidiyorum bu arada arayıp daha uygun fiyatta doktorlar da var sorabilirsiniz