Cansu-2600 Missgod Aynı valla benimde öyle 4 günüm var pazartesi açılma varmı yok.u diye bakacak hayırlısı inşallah bakalım sağlıkla gelsinler 🌸
b_u_s_r_a_61 Gamze2746 geçen sene 29 ekimde düğünüm oldu bebişimide o güne denk getirmeye calışıyorum ama bu gidişle tutturamıcam gibi 😃38+4 deyiz
Smyrmz gulcemsi0 önden gitmesi hiç birseyi değiştirmiyor bebeğim 36 haftada 38 hafta görünüyordu bugün 38 oldum nst kontrolüm tek vardı tık yok efendimizde
Nursel_2738 b_u_s_r_a_61 ben de 38+4 teyim çok istiyorum 29 Ekim de gelmesini ama erkek ya geç gelir gibi hissediyorum hiç sancı vs yok siz de durumlar nasıl
Hilal_asaf Eminekvnlk bizimde 36+4, öyle isteğimden mi ya da gerçekten doğru mu bilmiyorum ama bende 38 e kalmadan doğum başlayacak gibi hissediyorum sanki, göbeğim biraz düştü iştahım azaldı ishalim var bakalım hayırlısı
Eminekvnlk Hilal_asaf bende ishal oldum 1 gün sonra geçti yatamıyorum oturamıyorum aşağıya baskı yapıyo sürekli sağ sağlim doğursaydık bi doğuran etiketlesin🤣
Ekincik 35+6 🩷 Az kaldı bakalım. Yürümek nefes almak zorlaştı. Daha birkac hafta var ama bakalım nasıl geçecek 🫣🫣🫣
Cansu-2600 Serap07 30dan sonra hep yaşadım bende bunu ama son zamanlar dahada fazlalasiyor tabi hiç bişey yiyemiyorum suan doğru düzgün. Bazen o kadar çok gerdiriyor ki karnımı yirtmaz dimi falan diyorum 😁
Aleynaceyhannnn Yaprakbst benim ikinci ama heyecan aynı bu zamana kadar su gibi geçti şu an her gün 1 hafta gibi geçiyor😂
Ftmaa28 semrabgt çoğu kişi 29 ekim seçmiş sanırım çok güzel çok anlamlı ama ben istemedim çünkü öğretmenim ve sınıfta herkesin doğum günü kutlanırken tatillere bayramlara gelenleri es geçiyolardı çok üzülüyodum 😁 valla sırf o yüzden seçmedim arada kaynamasın çocuğumun doğum günü diye 1 kasıma karar verdik😄
Hilal_asaf Eminekvnlk hadi vallaha sağ salim kolaylıkla, güzellikle, kucaklarımıza almayı nasip etsin
Bd2525 semrabgt bende 37+7yım karnım çok sertleşiyor ve belim ağırıyor kusura bakmayın ama alıntılarımda var doğum yaklaştımı bir bilgisi olan var mı çok korkuyorum nası olucak ilk gebeliğim
HilallAmac Yaprakbst benimde böyle ama bugun ilk kez sancılarım coğaldı iki kere peş peşe oldu sonra düzensiz devam etti sizinde böyle bi şikayetiniz varmı