HilallAmac Yaprakbst benimde böyle ama bugun ilk kez sancılarım coğaldı iki kere peş peşe oldu sonra düzensiz devam etti sizinde böyle bi şikayetiniz varmı
zk92 b_u_s_r_a_61 evet bebek görmeye gelen olur diye, biraz hazırlık yaptım. Sarma, yufkadan börek sardım, su böreği, mozaik pasta, 2 çeşit kurabiye yaptım. Kolay ve pratik olsun istedim.
Blc Cansu-2600 öyle mi benim de uygulamaya göre 5 gün. Aynı şekilde hiç belirti yok bekliyorum hayırlısı ve sağlıkla gelsinler inşallah
Bettbet2 Benim karnım çok sık sertleşiyor bebek de normal hareket ediyor her zamanki gibi yani. doğuma hazırlık mı yapıyor bebiş kızlar
Missgod Cansu-2600 bnmde 9 günüm var ne sancı ne nişan ne su beyefendi gelmicek😀😀 kanala yerleşti ama pazartesi doktor cagırdı acıkmama faln bakıcak hersye gelsn die gözünün içine bakıyrz😀
Cansu-2600 Missgod Aynı valla benimde öyle 4 günüm var pazartesi açılma varmı yok.u diye bakacak hayırlısı inşallah bakalım sağlıkla gelsinler 🌸
Missgod b_u_s_r_a_61 bence bu seneki oğluslarım gelmeye niyeti yok.Herkes çıkınca içinde olduğu günler özlersin diyor ama bnde artık çıksın az seveyim istiyorum birde yorucu oluyor son günler inanılmaz zor
b_u_s_r_a_61 Missgod kesinlikle merakta ediyorum nasıl bir hissiyatı olucak evet belki uykusuz yorgun zamanlarımız olucak ama karnımda değilde kucağıma alıp bende sevmek koklamak istiyorum ve bunun için de çok sabırsızlanmaya başladım gelsinler artık 🙈 sizin sezeryan mı olucak
Missgod b_u_s_r_a_61 ben normal istedim tabii nasip bekliyoruz son ana kadar herhangi bir aksilik olmazsa ama dediğiniz gbi insan 9 ay taşıdığı evladına biran önce kavusmak istiyor koklamak istiyor 🥰🥰
gulcemsi0 36+1 olduk bebek 2 hafta önde gittiği için erken gelebilir dedi doktorumuz ama nişan vs yok henüz ara sıra hafif sancılarım oluyor sadece bu arada Konya’da devlet hastanesinde doğum yapacak olan var mı?
Smyrmz gulcemsi0 önden gitmesi hiç birseyi değiştirmiyor bebeğim 36 haftada 38 hafta görünüyordu bugün 38 oldum nst kontrolüm tek vardı tık yok efendimizde
b_u_s_r_a_61 Missgod doğum yaparsanız haber verin ☺ Rabbim sağlıcakla evladımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Missgod b_u_s_r_a_61 tabii ki sizlerde haber verin hepimizin evladını allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin🥰🤲