Gkya Kubramia Hiç yok gibiydi böyle hafif kıpırdama hissettim bebek olduğundan emin bile olamamıştım sonra çok şükür düzeldi
Nazar_salcan Pmhri evet bende öyle sabah akşam doğum hikayesi okur oldum öyle yada böyle dogucaklae hep iceride kalıcak halleri yokya 😁
gamzeduman45 Uygulamaya göre 23 gün var ama bizim kızın gelişimi önden gittiği için 25 ekimde Allah nasip ederse kucağımıza alıcaz☺️
ibuse semrabgt 24 Ekim sezaryen olacağım inşallah heyecan var biraz ama korku daha ağır basıyor sürekli ağlayasım geliyor 🥲
Twolittleboy semrabgt ben ne olacağını da biliyorum işin kötü tarafı bu sanırım 😂 iki bebeğim arasında 1,5 yaş var ve doğum anılarım oldukça taze
Nes7616 Sancılar içindeyim a dostlar 😅 10 dkda bir 3 saattir ölüyorum doğum başlayınca napıcam diyorum çok fena giriyo 🙈 Allah yardımcımız olsun 5 dkya ne zaman düşer acaba öğlen başladı 20 dkda birle 00 den beri 10 dkda bir
ozlmvi Normal doğumu bekliyoruz son 14 güm diyor bakalım. İkinci doğumum ve kızım olacak . Kızlar erken gelir yalanını kim söylediyse artık 😅 Benim bebe hala kanala inmedi 😅🙈
semrabgt ozlmvi seninki yerinde rahat demek ki bacım bakalım nereye kadar gelmeyecek mecbur gelmeye 😂😂😂 az kalmış az daha sabır 💖💖
Yaprakbst HilallAmac doğum sezeryan olacak benim biraz işkence gibi plesentada aşağıda olduğu için bebekte aşağıda felaket bir ağrım oluyor doğumun başlamasının kanamalı olabileceğini söyledi hazırlıklı ol herşeye dedi erken gelme ihtimali var tabi ki
Nes7616 Guclu_anne gittim geldim akşama kadar bekleme kararı aldı 5 e kadar açılma olmazsa sezeryana alıcam dedi çünkü ölü çok sancılıyım bunca sancıya açılma olmuyorsa alacak