Kubramia Gkya 36+6yım bugün ben de az hissettim bakalım gece de böyle olursa yarın gideceğim doktora çünkü normalde çok hareketli
Gkya Kubramia benimde öyleydi 2 doktor da yatış yağıp takip etmemiz gerekiyor deyince bende kabul ettim haftan ileri olduğu için önemli hareketi dediler
Kubramia semrabgt amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 29 ekimi çok istedik bayram olması sebebiyle bakalım kızımız dayanabilirse bekliyoruz 😀
Serap07 Cansu-2600 bu wertlesme nasıl bişey tam olarak 😁 30 haftaligin karnım taş gibi çok sert sürekli öyle bişey mi acaba
Tontonunannesi semrabgt 20 gün kaldı çok şükür sonuna geldik herşey hazır ama son bir enerji bekliyorum her şeyin üzerinden tekrar geçiçem temizlik olarak o kadar heyecanla bekliyoruz
Hayalimmm42 Cansu-2600 benımde uygulamaya göre 6 gün kaldı ama gelmiyor nazlı çiçek bugun doktor baktı acılma bile yok bekliyoruz haftaya yine gidicez🫤
Gkya Aysell47 çok şükür yok öyle leke sancı tedbir amaçlı yatıyorum hareketlerini takip ediyorum yarın bakalım ne derse
Hayalimmm42 Cansu-2600 valla bilmiyorumki 😂baktılar dışarı hiç iyi değil biz en iyisi burda kalalım dediler cok zorlanıyorum ama inan hiç huzurum kalmadı
Cansu-2600 Hayalimmm42 Açıkçası gelmemelte haklılar baksana ortalığa ne hale geldi ama bende çok zorlanmaya başladım
meryy88 Smyrmz Smyrmz aynıyız 🥰benimde bugün 38 oldu normal için bekliyorum ama ne sanci ne bisey var siz nasılsınız
Rueemeysa semrabgt 38+4 tık yok 10 günüm var uygulamaya göre ikinci gebeliğim ilk oğlum suyum azalmıştı 37+2 de gelmişti bu oğlumun keyfi yerinde galiba
zk92 semrabgt 39 haftalık olduk. Ama gelen giden yok. Dondurucuya bugün bir şeyler yapıp attım. Yarında temizlik yapacağım.