Gkya Aysell47 bende sizinle aynı haftadayım şuan hareketleri nasıl hissediyor musunuz ben az hissettiğim için doktorum kontrol amaçlı yatırdı
Aysell47 Gkya dün az haraket ediyordu oksijen ve serum taktılar normale döndü hafif sancılarım çıkıyor lekelenmeler başladı bugün de
Gkya Aysell47 çok şükür yok öyle leke sancı tedbir amaçlı yatıyorum hareketlerini takip ediyorum yarın bakalım ne derse
Yasemin12344 Aysell47 bende 36+0 ım 35+4 ken yatmiştim ne olur olmaz diye yaptilar o yuzden sordum canım
Nazar_salcan Uygulamaya göre 11gunumuz kaldı ama ne nişan ne su ne açılma hicbsy yok çatı kemiği ağrısı ve bel ağrısından muzdaripim ara ara kasılmalar oluyo ama 5dk sonra geçiyo hakkimizda hayırlısı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kavusalim bebeklerimize 🤲
Pmhri Nazar_salcan al benden de o kadar hergün bugün mü diye düşünmekten delireceğim bir gün doğumdan korkuyorum bir gün yaparım diyorum 🥹
Nazar_salcan Pmhri evet bende öyle sabah akşam doğum hikayesi okur oldum öyle yada böyle dogucaklae hep iceride kalıcak halleri yokya 😁
Beyzatls Yaprakbst o güne nasıl sezaryen günü aldınız benm bebek ter 39 oldum hala gün vermedi devletteyim
Mervenurrrr32 semrabgt ay ben çok korkuyorum 1 ay kaldı ama çok heyecan ve korku var bide doğumun başladığını nasıl anlıycam onu merak ediyorum 😇😇
Regima semrabgt ben ben 24 ekim sezeryan tarihimiz. Ben çok istemişdim 29 ekimde doğsun kendi doğum günümde ama 25den geçmez dedi doktor🤣 normal doğum 1 kasımdı da işte kısmet. 🤣 hazırlıklarımız tamam bi tek temizlik kaldı. Onu da yavaş yavaş yapıyorum
irem88 semrabgt son 6 gün 24 ekimde doğumum nasipse herşeyimiz bitti çok şükür tek kızımız eksik sağlıkla hepimiz kavuşalım evlatlarımıza🤲🏻
Hatice-06 semrabgt 40+6 yız şuan da 3 gün önce muayene oldum herşeyi çok iyi suyu hareketleri beyfendi yerini beğenmiş ne sancım var ne nişan hiç birşey yok doktor 41 de gel suniyle başlatalım dedi baltm pazartesiye kadar gelmiyorsa artk gidicem hastaneye suniyle doğum yapcam