semrabgt Kubramia yaaaa aynı günde doğuracağız 😂😂😂 ay inşallah sağlıkla kucağımıza alırız güzel bir günde geliyorlar 🥰
Kubramia semrabgt amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 29 ekimi çok istedik bayram olması sebebiyle bakalım kızımız dayanabilirse bekliyoruz 😀
bilgegani55 36+5 deyim, 23 Ekim’de kontrolüm var o zaman 37+3 olcam gün verir diye umuyorum çünkü sezeryan kesin dedi 38 i 39 yapmıcam dedi sizce gün verir mi
semrabgt bilgegani55 evet gittiğinizde gün vermiş olacaktır . Benimde 36+2 de gün verdi . 29 Ekim olarak kararlaştırdık . Eğer direk sezeryan kararı aldıysanız gittiğinizde günü kararlaştırırsınız :)
semrabgt Kubramia aynı durumlar canım gece ayaktayım . Uyuyorum uyanıyorum sürekli . Yemek çok yiyemiyorum nefes darlığı yaşıyorum ama yapacak bişey yok 🥹 benimde biraz korkum var ama bi yandan da zaman geçsin ve bi an önce gelsin istiyorum ☺️
semrabgt Twolittleboy aynı şekildeyim ne olacağını bilmiyorum bi yandan korkuyorum bi yandan heyecanlıyım bi yandan da zaman geçmiyor 🤷♀️😂 o gün bi sağlıkla gelse de hepimiz rahatlasak
Twolittleboy semrabgt ben ne olacağını da biliyorum işin kötü tarafı bu sanırım 😂 iki bebeğim arasında 1,5 yaş var ve doğum anılarım oldukça taze
Evin_450 semrabgt Son 8 sözde ama nişan yok su yok arada bi sancım var o kadar beyefendiyi dört gözle bekliyorum ama gelen yok
semrabgt Evin_450 o yerinden gayet memnun bence hayatım o yüzden 😁😁 ama kaçar yolu yok eninde sonunda gelecek ☺️ sağlıkla gelsin yeter ki
semrabgt aysee1234 ohhhh yiyin valla sefamız olsun 😂😂😂 yesen de yanıyor yemesen de yanıyor . Yesen de tıkanıyorsun yemesen de amannnnn . İnşallah gününde sağlıkla gelirler 😍🥹
Sariya07 Smyrmz inşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize. Ben birde kan sulandırıcı kullaniyorum ve küçük miyomum var iki tane
Aysell47 36 haftalığız benim minik acele ediyor gelmek için iki gündür hastane de yatıyorum 1 hafta daha tutacağız baklm haftaya bu günler de doğar aceleci kızım ☺️
Gkya Aysell47 bende sizinle aynı haftadayım şuan hareketleri nasıl hissediyor musunuz ben az hissettiğim için doktorum kontrol amaçlı yatırdı
Gkya Kubramia bana gün vermedi doktorum ama sizinle ayrı zamanda olurum büyük ihtimal kaç haftalıksınız ben 36+1 ı’m bebeğimin hareketlerini az hissettiğim için doktor yatırdı bakalım yakından takip ediyor
Kubramia Gkya 36+6yım bugün ben de az hissettim bakalım gece de böyle olursa yarın gideceğim doktora çünkü normalde çok hareketli