semrabgt Cansu-2600 kız yok ne enerjisi ne arar enerji bi duş alıyorum çıkıyorum tansiyonum düşüyor 😂😂😂
yrncgl Yenianne6161 benimde 82 günüm kaldı nasıl hissediyorsunuz kendinizi ben biraz korkuyorum😅 ve 80 den önce doğacağını hissediyorum
Sumisali_ semrabgt 23 ekime de bize gün verildi herşey hazır uzun zamandır çok şükür ikinci kızımızın gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz 😊
Sariya07 Şu an 36ci haftadayım. Normal doğum istiyorum ama daha çatı muayenesi olmadım. 40cı haftalara kalmak istemiyorum..Mekonyum olayından korkuyorum. Hatta 40a kadar gelmezse doktorla konuşup doğumu başlatmayı düşünüyorum.
Smyrmz Sariya07 doktor son haftalarda takip ediyor bence kendinizi strese sokmadan normali bekleyin inşallah bende 40a kalmaz inşallah derdim hep 38 olduk beklemedeyiz daha ne sancım var ne birşey bu hafta alttan bakacak bakalım nasıl olacak
aysee1234 semrabgt benimde 29ekim dogum tarihi ama nezaman gelmek ister bilemiyorum ara ara sanci girip cikiyor ama su nisan falan yok. mide yanmasindan yemek yiyemiyorum dogru düzgün 🥲az önce dolma koydum ocaga pisiyor gözümü kararttim cayir cayir yanacak midem ama olsun yicem yinede acilara yürüyor korkmuyorum😂
semrabgt aysee1234 ohhhh yiyin valla sefamız olsun 😂😂😂 yesen de yanıyor yemesen de yanıyor . Yesen de tıkanıyorsun yemesen de amannnnn . İnşallah gününde sağlıkla gelirler 😍🥹
meryy88 Smyrmz Smyrmz aynıyız 🥰benimde bugün 38 oldu normal için bekliyorum ama ne sanci ne bisey var siz nasılsınız
Eminekvnlk 36+4 ama sanki 10 gün içinde doğacakmış gibi hissediyorum alttan çok baskı yapıyo çok halsizim bi yandan doğsun istiyorum bi yanda azcık daha dur diyorum ruh halim karışık🥲🤣🤣
Hilal_asaf Eminekvnlk bizimde 36+4, öyle isteğimden mi ya da gerçekten doğru mu bilmiyorum ama bende 38 e kalmadan doğum başlayacak gibi hissediyorum sanki, göbeğim biraz düştü iştahım azaldı ishalim var bakalım hayırlısı
Sariya07 Smyrmz inşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize. Ben birde kan sulandırıcı kullaniyorum ve küçük miyomum var iki tane
Kubra7600 benımde 8 gunum var uygulamaya gore gecelerı sancım gelıp gıdıyor ama net bısey yok henuz bır gece ansızın gelebılırım dıyor gıbı 38+6 olduk