zk92 b_u_s_r_a_61 evet bebek görmeye gelen olur diye, biraz hazırlık yaptım. Sarma, yufkadan börek sardım, su böreği, mozaik pasta, 2 çeşit kurabiye yaptım. Kolay ve pratik olsun istedim.
semrabgt Gulnur06 ay çok az kaldııı saatler kaldı hatta inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza ☺️ bize de haber verin
semrabgt gzdcpn stres başladı canım yani zaman yaklaştıkça neyle karşılaşacağımı bilmediğim için korku sarıyor . Tek istediğim şu doğumu sağlıkla atlatıp hastaneden oğlumla sağlıkla çıkmak 😊🙏🏻
gzdcpn semrabgt inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza🤲🏻 allahımm yardımcımız olsun güzellikle saglıkla alalım kucağımıza insallah🤲🏻 zaten son günlerde gündem çok üzücü yıpratıcı😔 hep iyi şeyler düşünelim..
semrabgt gzdcpn evet yeterince psikolojimiz bozuldu duymadığımız şey kalmadı dedikçe yeni şeyler duyar olduk 🤷♀️ inşallah canım sağ salim atlatırız
b_u_s_r_a_61 Nursel_2738 benimde sancım yok nefes almakta yürümekte zorlanıyorum salı günü alttan muane olucam bakalım doktorumuz ne dıcek
gzdcpn b_u_s_r_a_61 Nefes çok zorluyo dimi ya okadar baskı yapıyoki hem nefes zor hemde mideye baskıdan mide fena..
gzdcpn b_u_s_r_a_61 Duruma göre bakıcaz ama yalan yok gönlüm sezeryandan yana,daten daha bebek yukarda aşağıya inmedi o yüzden bukadar baskı yapıyo nefes daraltıyo..Sen ne düşünüyosun normalmi?
b_u_s_r_a_61 Nursel_2738 güzel haberler alırız inşallah salı günü haberleşelim bakalım hangimiz önce doğurcak ☺
Nursel_2738 b_u_s_r_a_61 ahahaha inşallah sağlıcakla gelsinler artık özledik bücürükleri 🥰 bakalım bi açılma var mı onu çok merak ediyorum
b_u_s_r_a_61 gzdcpn bebeğim nasıl gelmek istiyorsa o şekilde gelsin sezeryan normal fark etmez yeterki sağlıklı şekilde kucağımıza almayı Rabbim herkese nasip etsin
gzdcpn b_u_s_r_a_61 amin insallah allahım herkesi yavrusuna saglıkla kavustursun baska hiç bi duam yok🤲🏻
b_u_s_r_a_61 Nursel_2738 bende ya belki 1 cm de olsa acılmalarımız olmuştur hareket yapıyor musun evde yada yürüyüş
Nursel_2738 b_u_s_r_a_61 benim de aynı 3 ama 4 olunca doğum yaklaşıyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum demekki daha istenilen düzeyde aşağı inmemişler neyse bakalım Salı günü inşallah her şey belli olur
Nursel_2738 b_u_s_r_a_61 yapıyorum dün 14 kat çıktım merdiven bugün yürüdüm 5 bin adım inşallah normal olur açılma vardır bakalım yarın doktor ne diyecek sen yapıyor musun