semrabgt ozlmvi seninki yerinde rahat demek ki bacım bakalım nereye kadar gelmeyecek mecbur gelmeye 😂😂😂 az kalmış az daha sabır 💖💖
semrabgt misscenger hem zor bir bekleyiş hem de asla zaman geçmiyor … işler de bitmiyor . Yada benim işlerim kendime iş çıkardığım için bitmiyor bilmiyorum 😂😂 bir de son haftalar zor derlerdi inanmazdım gerçekten zormuş
misscenger semrabgt işler son anda yapılması gereken şeyler olduğu için bir de kafamız çok dolu olduğu için de bitmiyor bence🤦🏻♀️ direneceğiz 🤭
Nursel_2738 b_u_s_r_a_61 ben de 38+4 teyim çok istiyorum 29 Ekim de gelmesini ama erkek ya geç gelir gibi hissediyorum hiç sancı vs yok siz de durumlar nasıl
b_u_s_r_a_61 Nursel_2738 Nursel_2738 benimde hiç sancım yok artık 29 ekimi geçtim bir an önce doğursam diye bekliyorum
b_u_s_r_a_61 Nursel_2738 benimde sancım yok nefes almakta yürümekte zorlanıyorum salı günü alttan muane olucam bakalım doktorumuz ne dıcek
semrabgt Nes7616 ay canımmmm Allah kolaylık versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin az kaldı az daha dayan 🙏🏻🌸
Nursel_2738 b_u_s_r_a_61 sona yaklaştıkça hiç zaman geçmiyor ya ☺️ göbek ve göğüs arası 4 parmak yerleşiyor mu
Nursel_2738 b_u_s_r_a_61 benim de aynı 3 ama 4 olunca doğum yaklaşıyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum demekki daha istenilen düzeyde aşağı inmemişler neyse bakalım Salı günü inşallah her şey belli olur
Kubramia Gkya ay çok şükür çok sevindim benimki de düzeldi gitmeme gerek kalmadı. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
HilallAmac Yaprakbst Allah yardımcınız olsun ikinizede aag salim sağlıkla huzurla kolaylıkla birbirinize kavuşun🤲❤️
gzdcpn semrabgt Benim de 1 kasım insallah öncesinde bi süpriz olmazsa☺️ İnanılmaz bi korku stres heyecan var sizde de oluyomu..Stres uyutmuyo nerdeyse😅
semrabgt gzdcpn stres başladı canım yani zaman yaklaştıkça neyle karşılaşacağımı bilmediğim için korku sarıyor . Tek istediğim şu doğumu sağlıkla atlatıp hastaneden oğlumla sağlıkla çıkmak 😊🙏🏻
gzdcpn Nes7616 su gelmesi nasıl oluyo hafif hafif akıntı gibimi yoksa cok daha yogunmu? Bide böyle tek seferde akıyo yoksa uzun süreye yayılarakmı?
semrabgt Gulnur06 ay çok az kaldııı saatler kaldı hatta inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza ☺️ bize de haber verin