Nursel_2738 b_u_s_r_a_61 yapıyorum dün 14 kat çıktım merdiven bugün yürüdüm 5 bin adım inşallah normal olur açılma vardır bakalım yarın doktor ne diyecek sen yapıyor musun
b_u_s_r_a_61 Nursel_2738 gittim canım çatı muanesi yaptı açıklığım yok şimdi hafiften belime agrı vuruyor geçiyor ama inşallah bu hafta doğururum sende durumlar nasıl sana ne dedi doktor
Nursel_2738 b_u_s_r_a_61 bende de bişey yok haftaya olur gibi bakalım çatı muayenesi yapmadı devlet olduğu için mi anlamadım
Nazo_avlu semrabgt sağlıkla kucağına al inşaallah 33+1 bizimkide endıse korku arkada kalan cocugunu dusunmek hersey mevcut bendede
semrabgt Nazo_avlu hemde nasıl hem heyecan var hem korku var .. neyle karşılacağımı bilmemek beni korkuturken oğluşuma kavuşacak olmak o kadar heyecanlandırıyor ki 🥹🥰 4 gün kaldı bakalım ne olacak 🤷♀️
yrncgl Yenianne6161 benimde 82 günüm kaldı nasıl hissediyorsunuz kendinizi ben biraz korkuyorum😅 ve 80 den önce doğacağını hissediyorum
Yenianne6161 yrncgl aynen bende öyle sanki yarına doğuracakmış gibiyim, hem sabirsizlaniyorim, hem korkuyorum hemde bir an önce kızınla tanışmak istiyorum 🤣🤣🤣 Allah hepimizin yardımcısı olsun güzel anne 🌹❤️❤️
b_u_s_r_a_61 Nursel_2738 bugün sadece belim ağrıdı yarın tekrar kontrole gidincem siz ne zaman gidiceksiniz
dryyrd Nursel_2738 Beyzakeles bugün uyuyamayanlara beni de ekleyin 2 saat kadar dalmıştım ağrıyla uyandım
Nursel_2738 b_u_s_r_a_61 yarın öğleden sonra benim de kontrol ama şu an karnımda acayip kasılma başladı uykudan uyandım
semrabgt Beyzakeles az kalmış gelmesine sağlıkla gelsin inşallah çok çabuk geçti bu zamana kadar ama son günler geçmiyor ve durum her gün zorlaşıyor 😊 Allah kolaylık versin hepimize
b_u_s_r_a_61 Nursel_2738 ne dedi doktorunuz var mı bir haber benim yine acıklığım yok sabrım kalmadı ya ne sancı hiçbir belirtisi yok