Zeynepsa Htccndn onla rahatlayacağınıza odaklandığınız için öyle hissediyorsunuz. Kafanızı dağıtacak başka sevdiğiniz şeyleri bulmaya çalışın.
_mavii_ secondmylife ya gerçekten bi bitmediniz, kadın darda kalıp soru sormuş, bu kadar yargılayıcı cevap verilmez. Herkesin çözüm yolları olaylara tepkisi farklıdır, en iyi anne sizsiniz oldu mu?
Htccndn _mavii_ Çok teşekkür ederim canım inan o gün çok kötüydüm tabi burayada bunu sormaktan pişman oldum keşke sormasaydım ki artık bu tarz şeyleri buraya sormicam ki içmedimde bende tahmin ettim geri pişman olacağımı
_mavii_ Htccndn ben çok üzülüyorum böyle kadının kadına düşmanlığına. Halbuki en çok biz biliyoruz ne yaşadığımızı. İşte bizi böyle şeyleri sormamaya getirmek yerine keşke hepimiz düzgün konuşmayı öğrensek 🙏
Dlntkesn Htccndn Allah sıkıntılarınızdan kurtarsın bir an önce bebeğinize de şifa versin öncelikle. Sarılıkta bebeğinizin sütünüze daha çok ihtiyacı olacak 😥 Lütfen ona bunu yapmayın tabiki kendi tercihiniz ama başka türlü kafa dağıtma imkanınız varsa öyle yapmayı deneyin ilk terch 😊