Htccndn 68pembemavi01 İnşallah biran önce gelir canım seninkide sende rahatlarsın en azından çok ağırlaşmışsındır sen şimdi zorlanıyorsundur 😒 biran önce doğsunda prenses sende kavuşursun ❤️
Gamzeumay Htccndn senin cocugun orda yaticak sen alkolmu alicaksin ay sacmaladiniz iyice yani kafani baska seyle dagit yani sutunden gecicek cocugun zatn zor zamandan geciyor baska seylerle dagitiverin bi zahmet kafalarinizi sormaniz bile hata
Busefe Htccndn 2 rekat şükür namazı kılıp allahtan sükünet ve ferahlık dileyin daha çok kafanız dağılır
Zeynepsa Htccndn onla rahatlayacağınıza odaklandığınız için öyle hissediyorsunuz. Kafanızı dağıtacak başka sevdiğiniz şeyleri bulmaya çalışın.
_mavii_ secondmylife ya gerçekten bi bitmediniz, kadın darda kalıp soru sormuş, bu kadar yargılayıcı cevap verilmez. Herkesin çözüm yolları olaylara tepkisi farklıdır, en iyi anne sizsiniz oldu mu?
Htccndn _mavii_ Çok teşekkür ederim canım inan o gün çok kötüydüm tabi burayada bunu sormaktan pişman oldum keşke sormasaydım ki artık bu tarz şeyleri buraya sormicam ki içmedimde bende tahmin ettim geri pişman olacağımı
_mavii_ Htccndn ben çok üzülüyorum böyle kadının kadına düşmanlığına. Halbuki en çok biz biliyoruz ne yaşadığımızı. İşte bizi böyle şeyleri sormamaya getirmek yerine keşke hepimiz düzgün konuşmayı öğrensek 🙏
Dlntkesn Htccndn Allah sıkıntılarınızdan kurtarsın bir an önce bebeğinize de şifa versin öncelikle. Sarılıkta bebeğinizin sütünüze daha çok ihtiyacı olacak 😥 Lütfen ona bunu yapmayın tabiki kendi tercihiniz ama başka türlü kafa dağıtma imkanınız varsa öyle yapmayı deneyin ilk terch 😊