zlemceylan Innerglow tahmin edebiliyorum çok sık sık olunca da insan sıkılıyor 2-3 günde bir değerlendirince yeterli olur zaten ama bazen de yumurtlama regle yakın da olabiliyor
Ruzgarperisi Innerglow çünki hiç iki kere yumurtladigimi hatırlamıyorum.boyle biseyle karşılaşmadım hiç. Belki de
Arzu_tasan https://hizliresim.com/6vohprk Kızlar acil bakar mısınız sizce yumurtlama olmuş da catlamış mı çünkü düne göre silik gibi biraz yoksa olacak mı
Arzu_tasan Kızlar bi şey sorucam bu ovülasyon testini ben 10.30 da yapıyorum da kahvaltı yapıcam birazdan etkiler mi yoksa aç karnına mı olmak zorunda bilgim yok ta
mrp2023 Innerglow bu testler stres yapıyor canım doktora gittin ve muayene olduysan doktor sıkıntı görmediyse 2-3 günde bir ilişki ile yakalarsın zaten pik gününü ☺️
Innerglow mrp2023 ya doktor da ne gerek var neden aldın dedi zaten günaşırı ilişki de mutlaka o güne gelir dedi bende burda görünce herkes kullanıyor heves ettim alayım dedim ya
mrp2023 Innerglow gerçekten yazık parana ve zamanına ☺️ streside cabası, sen kafanı rahatlat gez dışarı çık kafan dağılsın zaten yakalanır o günler
Innerglow mrp2023 aynen öyle valla ya aldım artık hahah yapıyorum ama bitsin almıcam gerçekten aklıma gelmese bile testler yüzünden geliyor