Innerglow mrp2023 aynen öyle valla ya aldım artık hahah yapıyorum ama bitsin almıcam gerçekten aklıma gelmese bile testler yüzünden geliyor
Arzu_tasan Vallahi kızlar ben de heves ettim en sonunda yani aldım bir dahaki ay biter anca herhalde daha da ben de almayı düşünmüyorum çünkü almadan önce bu kadar stres yapmıyordum aldıktan sonra daha çok stres yapmaya başladım😂
Arzu_tasan Kızlarrr bi yere kaybolmayın pik olup olmadığını sorcam ben emin olamadım Bir de şey soracağım bu şimdi ikisi aynı renkte ya atacağım resmini birazdan bu yumurta çatlağına kadar kadar mı ilişki olacak yoksa bir gün arayla mı
Arzu_tasan https://hizliresim.com/2a0dgaf Kızlar düne göre baya silik ve dün sabah sadece ilişki oldu akşam olmadı catlama oldu mı sizce artık gün aşırı ilişki olsa olur mu
Innerglow sendekimsinnn valla ben 17 günde gördüm tatlım hemen tersi günde çatlama oldu slikleşti hemen yani bi arkadaş 20 günde görmüş olabilir
Arzu_tasan Kızlar yumurtlamam Ekim ayının 20 de oldu 22 de çatlama oldu BAT 5 Kasım yumurtlama olalı 8 gün oldu çatlama ise 6 gün bugün test yaptım negatif sizce erken mi kaynanamdan dolayı erken yaptım