mrp2023 Innerglow bu testler stres yapıyor canım doktora gittin ve muayene olduysan doktor sıkıntı görmediyse 2-3 günde bir ilişki ile yakalarsın zaten pik gününü ☺️
Burcu_drn Innerglow canım canını sıkma hiç benim döngüm 31 32 günde falan oluyor ona rağmen 24.günde pik gördüğüm bile oldu. Zaten genelde 15.günde falan pik görünüyor diye biliyorum. Tabi döngüne göre değişir
Innerglow zlemceylan valla değişiyor ya doktora da sordum normal diyor bazen 28 bazen 26 33 değişiyor ama doktor normal dedi bu durumda Ovülasyon başladım dedi gerek yok dedi 12 14 16 18 değerlendir diyor bende 2 3 günde bir değerlendiriyorum tiksinicem artık 😨
Innerglow Burcu_drn benim net bir döngüm yok olsa şu gün dicem ama yok sürekli değişiyor döngüm 28 26 bazen 33 oluyor ama denicem ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum beni strese soktu ya bu
Innerglow busrax_ edicem ya bir sürü test var ama bidaha almam heralde bu testler beni strese soktu çok ya
Innerglow Busetacir hadi ya bende diyorum olur olur sıkıntı yok işte insan üzülüyor olsun diye peki bunlar pik değil ya değerlendirirsem hamile kalma şansım olur mu ki
zlemceylan Innerglow tahmin edebiliyorum çok sık sık olunca da insan sıkılıyor 2-3 günde bir değerlendirince yeterli olur zaten ama bazen de yumurtlama regle yakın da olabiliyor
Busetacir Innerglow hayır yumurtlama olmadan gebe kalamazsın ama düzenli ilişki gebe kalmak için çok önemli. Doktorlar düzenli ilişkinin rahmi ve vücudu gebelik için hazırladığınj söylüyorlar. Yani her ay 2 3 günde bir birliktelik yaşamak lazım bebek isteyen çiftler için. Siz de bu düzene dikkat edin ve çatlama olunca üat üstw birliktelik yaşayın ki yumurtlamanızı değerlendirmiş olun😊
Innerglow Busetacir tamam canım teşekkür ederim bu uygulamalar da işte yüksek gebelik orta gebelik şansı yazıyor ya ondan dolayı merak ettim ovülasyon testim de iki çizgi var ama daha koyulaşmadı
Ruzgarperisi Ya kızlar alakasız olacak ama bı sorum var. Bende bu ayın 6.da yumurtlama oldu. Bide yumurtlama akıntısını yine bugün gördüm.acaba iki kere mi olmuş yumurtlama?? Çünki dünde ondan önceki gün de karnimda hafif ağrılar vardi
Busetacir Innerglow yok canım herkesin düzeni her ay bile değişebiliyor. Uygulamalar genel geçer takvimler oluşturuyor. En iyisi kendin test yapıp takip etmek