Ebbruc Denizpak çıkmaz inşallah kuzum , ama çıksa da düzensizdir zaten . Normal sancı çıksa hissedersin çünkü düzenli şekilde
emel16 Ebbruc daha yeni uyandım sayılır bi iki kalkıp tekrar yattım ama tamamen yeni uyandım sap kaşığımda benimde var ara ara ağrı ebru kötü bişe değildir demiiiii😬
Ebbruc emel16 ben dün üşüttüm biraz ondan oldu büyük ihtimalle çünkü kendimi ısıtınca çekti , bence baskıdan falandır doğum sancısı öyle bişey değil çünkü ben hiç kasığımın ağrıdığını hatırlamıyorum doğumdan önce falan
Eliif95 Günaydıın kızlar 💃🏻 günlerin birbirini hızla kovaladığı güzel bi hafta olur bizim için inşallah🐣
Denizpak Serap09 valla ayakları kapat hava soğuk sıcak farketmez terliyorsun sana ıslak gibi gelen ter oluyor tabi yinede siz yok diyorsanız doğrudur çok geçmiş olsun .
Hka_hilal Serap09 öyle düşünme iç çamaşırı giymedim dün hava serin olmasına rağmen bacaklarımı kapatınca ter oluyordu. ter olma ihtimali de var. @Denizpak
Dugme23 28 haftalıkta bebişler kaç kilo oluyor diğer formlara kızlar 1509 ve daha fazla söylüyor Ben 25 haftalığım 700 Gr daha nasıl oluyor o kadar artıyor mu kilo üç hafta sonra
Denizpak Dugme23 28 de 1.100 1.200 1.000 yani değişir bebegee göre seninki de o haftalarda o kilo da olur 200 gram falan oynar herkesin yedikleri vücutları genetik leri farklı
emel16 Dugme23 27+4 de gittim ben kontrole 1140 demişti normal gayet iyi dedi canım kilo için ayrıca her bebek farklı kiloya göre kıyaslayıp üzme kendini
Ebbruc Dugme23 ben 23+6da gittiğimde kilosu 652 gramdı , perşembe gidicem 27+5 olmuş olcak bende merak ediyorum kilosunu ama 1.5 abartılı bi rakam bence bazılarının genetik olarak iri oluyo bebeği önden gidiyo oluyo öyledir bence
Eliif95 Denizpak ay geçen hafta gerçekten hızlı geçti benim için 🫣 darısı son6-7 haftanın başına inşallah hepimiz içiin
Denizpak Hka_hilal evet bende onu demek istemiştim kuzu çamaşırsiz gezen biri olarak 😁😁 sen ne yapıyorsun kuzu iyisin demi herşey yolunda mı🙏❤️