Hka_hilal Ebbruc ben frenlemek zorunda kalıyorum yemeklerimi eşim getirdiği için yeni yedin olmaz diyo 😅
Hka_hilal emel16 bi anda şekerin düşüyordur benim hep öyle oluyor :( bende insülin direnci var şekerim hep düşük özellikle tokluğum açlıktan daha düşük, bi anda içim çekilir hatta bayılacak gibi olurum
Denizpak Ebbruc iyidir canim arkadaşım kahvaltı yaptim uzanıyorum öğleni bekliyorum sabırsızlıkla sen napıyorsun kasiklarin geçti mi ❤️
Ebbruc Denizpak çoktan geçti o kuzum, akşam geçmişti zaten. Bende bikaç günün klasiği olarak baş ağrısıyla uyandım yine , şimdi hazırlanıp iğneye gitcem ❤️ kaçta randevu
Denizpak Ebbruc oh çok şükür aman iyi ol hiç ağrı olmasın baş ağrısı migren işte ona da keşke yapılacak birşey olsa hamile olunca ilaçta verilmiyor inşallah oda geçer kuzu 3.30 da kuzu ❤️
emel16 Ebbruc daha yeni uyandım sayılır bi iki kalkıp tekrar yattım ama tamamen yeni uyandım sap kaşığımda benimde var ara ara ağrı ebru kötü bişe değildir demiiiii😬
Hka_hilal Serap09 böyle bazen hareketli gibi hissediyorum ama ıslak olmaması mümkün değil yapısı gereği korkmayın