Denizpak Hka_hilal evet bende onu demek istemiştim kuzu çamaşırsiz gezen biri olarak 😁😁 sen ne yapıyorsun kuzu iyisin demi herşey yolunda mı🙏❤️
Hka_hilal Denizpak yolunda kuzum benim yatıyorum işte öyle kendi kendime oyalanmaya çalışıyorum 😂 sen napıyosun nasılsın ❤️
Denizpak Hka_hilal iyi bende kuzu napayım TV izliyorum uzanıyorum öyle 🥰 sezeryan yazılarını okuyordum 😁😁
Ebbruc Denizpak çıkmaz inşallah kuzum , ama çıksa da düzensizdir zaten . Normal sancı çıksa hissedersin çünkü düzenli şekilde
Ebbruc emel16 ben dün üşüttüm biraz ondan oldu büyük ihtimalle çünkü kendimi ısıtınca çekti , bence baskıdan falandır doğum sancısı öyle bişey değil çünkü ben hiç kasığımın ağrıdığını hatırlamıyorum doğumdan önce falan
Ebbruc Dugme23 ben 23+6da gittiğimde kilosu 652 gramdı , perşembe gidicem 27+5 olmuş olcak bende merak ediyorum kilosunu ama 1.5 abartılı bi rakam bence bazılarının genetik olarak iri oluyo bebeği önden gidiyo oluyo öyledir bence
Dugme23 Ebbruc zaten geçen hafta cuma gittim serklaj yapana 770 dedi bu hafta gittim gene cuma 650 dedi şimdi kendi doktoruma gideceğim her zaman takip ettiğim yere Bende ortama 700 Gr diyorum en iyisi her zaman gittiğin yeri takip etmek dedim
Denizpak Ebbruc ahahah öyle olur benim doktor çok iyi valla dedim aklına takılan birşey varsa sorayım diye söyledim düşün 3 e kadar 😁😁
Ebbruc Denizpak tamam yavrum sağol, gelirse yazarım 🥰🥲 b12 im bi an dibi gördü heralde aklıma hiç bişey gelmedi
Ebbruc Dugme23 bazen net ölçemiyolar zaten doktorlar , haftasıyla uyumlu olsunda ileri de olmasa da olur hiç dert etme
Denizpak Dugme23 benimde kız kilosu hep önden gitti yani ama bende iriyim genetik yapi yediklerin herşey etkiliyor doktor sana gelişim geriliği falan mı var dedi ?