Tomucuk12 Denizpak tabi tabi ben de yazarım yazmaz olur muyum buradaki herkesten dua almam lazım❤️ İnşallah ritüelimiz olsun hepimiz tek tek doğururken birbirimize dualar edelim gönderelim
Tomucuk12 Denizpak canım sol tarafta hemen fotoğraf yükle diye bir alan var oraya girme resim diye bir şey çıkıyor oradan fotoğraf yükleyeceksin telefonundan sonra kopyalayacaksın burada bize yazdığın alana yapıştırcaksın
Denizpak Tomucuk12 deniycem yapamazsamda yarın denerim yine 😁 evet bende paylaşacağım tüm arkadaşlara büyük ihtimalle seninle aynı zamanda olur doğum 😘
Ebbruc Tomucuk12 benimki de gereksiz bulacak büyük ihtimalle 😂 ama ben çok istiyorum hiç olmadı evde kendim yaparım ama işte çekecek birini bulmak lazım ona da 🥲 bakalım ikna edebilirsem yaptırırız ❤️
Tomucuk12 Denizpak kuzun sende su sira aksik agrisi oluyormu milleet cati agrisi demis ama erken deil mi bilemedim belkide bgn yoruldum ondan
Hka_hilal Ay biraz önce gülmekten öldüm 😂😂😂 @Denizpak @Ebbruc @Tomucuk12 😂 yeğenim var küçük erkek diyo ki teyze tuvalete giderken kakanı yaparken dikkat et bebeği klozete düşürürsün bi de sakın sifonu çekme diyo 😂😂 daha 4 yaşında 😂😂
emel16 Denizpak @Ebbruc ay ne güzel hep yakınız, ebruyla benim aramda da 4 gün var:) ben bi sonraki kontrolde sormayı düşünüyorum doğumu:) daha erken diyecek muhtemelen ama ondan sonrakinde mi sorsam acaba:) normal mi sezeryan mi napalım hocam diye:)
Denizpak emel16 evet ya bakalım nasıl olacak benim kasımın ilk yada ikinci haftası olacağı kesinde hangi gün gelirr bilmem 😁
emel16 Ebbruc evet bende merak ediyorum ay ne güzel hikayelerimizi yazarııız. Birbirimizi etiketleyelim de kaçırmayalım hepinizi hikayesini okuyacağım günü heyecanla bekliyorum 🌸
Tomucuk12 Ebbruc Ben prog Estánnı bıraktım ya rahatladım biraz kuzum seni çok iyi anlıyorum neyse ki bir günü daha devirdik 😍😍😍
Ebbruc Tomucuk12 2 prilam, 1 progestan, 1 adalat 🥲 o kadar iğrenç geliyor ki uyku öncesi içmek . Neyse herşey bebişler için 🥰 evet çok şükür bi gün daha bitti
emel16 Tomucuk12 ayy Protestan bıraktırılıyor mu ya bi süre sonra:) tam olarak ne vakit acep:):) bıktım şu fitil olayından:)
Tomucuk12 Ebbruc senin hala mide bulantısını devam ediyor o zaman ben sadece adalt içiyorum bir de vitaminleri