Denizpak Ebbruc valla benimde öyle bugün kadınların nazarii mi değdi naptı gözlerim gidiyor ama 12 e kadar uyumam herhalde 😁
Tomucuk12 Ebbruc kuzum zaten 2.3 kıyafet daha giydik asıl profesyoneller biraz o şekilde oldu bakalım gelsin ınsallah guzel bı anı kalsın❤️
Denizpak Ebbruc evet alışık değiliz dışarıya çıkmaya çıkınca ds göze geldik tabi ben öyle düşündum.belki de yoruldum uykum geldi 😁😁
Ebbruc Tomucuk12 aslında benim bi arkadaşım yapıyo hamile, yenidoğan çekimi ama hiç konuşma fırsatımız olmadı . Eşimle olmasa da kendim çektirmek istiyorum anı olarak kalsın diye . Çok iyi yapmışsınız ❤️
Denizpak Tomucuk12 belki de bakalım 37 38 alırım en geç dedi oda 3 hafta sonra oluyor bakalım ne zaman alacak ❤️ ben alacağı zaman yazar haber ederim kesin zaten 🙂😘
Tomucuk12 Ebbruc benim eşim gıcık oldu zaten bana gelmek istemedi önce sonra tamam dedi seni kırmayayım ne istiyorsan yapalım gel 2.03 pozu o çekti ondan sonra geri kalanların hepsini ben çektim çok güzel anı olur diye❤️❤️
Ebbruc Denizpak geçen bende bi yere gittiydim eşimin çalıştığı yere mi ne orda da bana bi ağırlık çökmüştü 🥲göbek falan olunca bide daha çok göze batıyoruz Geceleri ben 😂
Tomucuk12 Denizpak tabi tabi ben de yazarım yazmaz olur muyum buradaki herkesten dua almam lazım❤️ İnşallah ritüelimiz olsun hepimiz tek tek doğururken birbirimize dualar edelim gönderelim
Denizpak Ebbruc evet evet kuzu nazara geliyoruz ya bende foto atacağım atamıyorum Google de giriyorum ben siteye uygulaması mi var buranin foto özelliği için kayıt ol falan diyor sinir oldum yapamadım sadece link atabiliyorum bunu çözmem.lazim 😁
Ebbruc Denizpak kayıt ol dememesi lazım aslında ya sen zaten buraya giriş yapmışsın bi kere bi daha istemez ki , aa sen uygulamadan girmiyo musun happy mom uygulamasından https://mutluresim.com/
Tomucuk12 Denizpak olmazsa yedinci gruba geçer geçerken bu postu sileriz fotoğraflar gider😂😂😂😂 nasıl fıkır ahhahs
Ebbruc Tomucuk12 üff gece olmasını hem ilaç saati geliyo diye istemiyorum hemde yatakta debelencem diye istemiyorum 🥲 ama gün bitiyo ona da seviniyorum 🥰
Denizpak Tomucuk12 kız gitmese de olur ben fotoğraf atmak istiyorum size atamıyorum onu çözmeye çalışıyorum 🥰
Tomucuk12 Denizpak canım sol tarafta hemen fotoğraf yükle diye bir alan var oraya girme resim diye bir şey çıkıyor oradan fotoğraf yükleyeceksin telefonundan sonra kopyalayacaksın burada bize yazdığın alana yapıştırcaksın
Ebbruc Tomucuk12 benimki de gereksiz bulacak büyük ihtimalle 😂 ama ben çok istiyorum hiç olmadı evde kendim yaparım ama işte çekecek birini bulmak lazım ona da 🥲 bakalım ikna edebilirsem yaptırırız ❤️
Tomucuk12 Ebbruc Ben prog Estánnı bıraktım ya rahatladım biraz kuzum seni çok iyi anlıyorum neyse ki bir günü daha devirdik 😍😍😍