Ebbruc Hastane çantası listem şimdilik böyle, çok ekleme çıkarma yapacak bişey yok gibi . İstemiştin aklıma gelmişken atayım dedim @Serap09 🥰
Serap09 Ebbruc tesekkur ederim ne güzel sade bir liste istiyordum tamda öyle olmuş yerli yerinde eline sağlık
emel16 Tomucuk12 ayy Protestan bıraktırılıyor mu ya bi süre sonra:) tam olarak ne vakit acep:):) bıktım şu fitil olayından:)
Tomucuk12 emel16 yani 32 33’te bırakanlar oluyor ama ben bu enfeksiyondan sonra Vajinal olarak alamayacağımı hocaya belirttim o da bırak dedi😂😂😂😂😂
emel16 Ebbruc evet bende merak ediyorum ay ne güzel hikayelerimizi yazarııız. Birbirimizi etiketleyelim de kaçırmayalım hepinizi hikayesini okuyacağım günü heyecanla bekliyorum 🌸
Ebbruc emel16 ay ben doğurmadan kimsenin doğum hikayesini okumam muhtemelen ama doğurmuş mu diye bakarım 😂
emel16 Ebbruc ay bende hemen okumak isterim vala :):):))) nolmuş nasıl olmuş bilip öğrenmek isterim;)
Tomucuk12 Ebbruc senin hala mide bulantısını devam ediyor o zaman ben sadece adalt içiyorum bir de vitaminleri
Ebbruc Tomucuk12 ediyo kuşum maalesef. Dün bi bırakmayı denedim ama aşırı bulantım oldu o yüzden tekrar kullandım. Sanırım doğuma kadar devam edicem 😔
Ebbruc emel16 zaten tedirginim sezeryandan dolayı ilki erken doğum olduğundan biraz travmatik olmuştu, mümkünse okumayayım 😂
Hka_hilal Kızlar doktor bugün mantar için de fitil koy demişti ya açarken paketten düştü yere koyamadım maalesef yarın yapabileceğim 😥 progestanı koydum onu da yarın soracağım