emel16 Ebbruc amin inşAllah canım, sen 27 ben 27+4 hadi bakalım güzellikle sağlıkla sona kadar gidelim inşAllah
Hka_hilal emel16 ha yok benim dediğim o değil, turuncu olan içinde iki tane çıkandan bahsediyorum. Bi şey olmaz korkma 🥰
Denizpak emel16 benimde öyle oluyor sildikce gelir bide gıcık birşey 😁 hiç endişe etme vajinada ki kan oluk oluk geliyor ya şimdi herşeyden panik olduğumuz için öyle sanıyoruz emin ol zaten yarın kontrol de var hiç korkma rahat rahat uyu jilettendir o 😘
Hka_hilal Denizpak ya çok güzel valla rabbime şükür hayal gibi olan şeyler şimdi gerçek oluyor 💕💕💕 benim de o zaman 5 6 hafta diyelim 😍
Ebbruc Tomucuk12 bizim pusetin kendi minderi de vardı ama ben yine de aldım, bel destekliydi benim aldığım baya da rahat ediyodu içinde . Bi bakayım bulursam atayım sana
Tomucuk12 Hka_hilal @Denizpak ay banada gun verseler keske dun dr la konustum hocam beni tamamen uyutun ole alin bebegi dedim korkuyorum cok .. yok epidural yapicam bebegu gor oyle uyu dedi simdiden heyacan basti
Hka_hilal Tomucuk12 ben de başta acaba genel mi olsun diye düşündüm sonra yok ya göreyim o kadar beklemişim dedim spinal istiycem sanırım 😍
Tomucuk12 Denizpak bencede kuzumm ay cok korkuyorum ama heyecanliym dr sorun olmassa 38 beklerim dio ama ben sanmiyorum😂😂😂
Ebbruc Tomucuk12 bel destekli olmasını seviyorum ben, cırt cırtlı zaten orası çıkarıp takabiliyosun da bebeğin beli rahat oluyo diğer türlü içine gömülüyo
Denizpak Tomucuk12 bana da 37 38 dedi ama genelde 37 de alıyorlar alırlar bizi 37 de diye düşünüyorum inşallah daha erken gelmezlerse 😁