Denizpak Tomucuk12 bana da 37 38 dedi ama genelde 37 de alıyorlar alırlar bizi 37 de diye düşünüyorum inşallah daha erken gelmezlerse 😁
emel16 Ay bi de hasta oluyorum galiba iyi mi 😒bugün sabahtan beri boğazım yanıyo şimdi de hapşırıyorum Allah sonumuzu hayır eylesin inşAllah, sabahtan beri limonlu ıhlamur içip turşu yiyip kendimi sıcak tutmaya :) ama bakalım kaçabilirim inşAllah , kızımda öyle bugün okuldan geldiğinden beri , ay modum hiç yüksek değil resmen yerlerdeyim morali sıfır sıfır sıfır @Tomucuk12 @Ebbruc @Hka_hilal @Denizpak
Denizpak emel16 grip olursan da korkma herşeyin çözümü var ben oldum 1 ay önce antibiyotik boğaz spreyi pastil verdi 3 güne iyileştim yarın doktoruna söyle ilaç versin ıhlamur la falan geçmiyor kuzu inan ilaç içmem korkuyorum diyorlar 200 mg antibiyotik zaten serklaj dan sonra da kullandık yani yarın söyle ilaç yazsın kuzu Allah’ın izniyle birşey olmaz 🙏
Ebbruc emel16 biraz vitamin ağırlıklı beslenmeye çalış kuzum, meyve falan ye . Bağışıklığımız normale göre daha düşük şuan, bende hasta olmaktan korkuyorum da elden gelen bişey yok malaesef
Tomucuk12 emel16 ay dikkat et bende bir kac gun hastalandim toparlandim nane limon gormekten midem bulandi😂 moral bozmak yok kuzummmmm bisey okudum gecen gece 21 den sonra hayatin hakkinda hissettigine sakin guvenme😂😂
emel16 Bu hamileliğin bi de gel git ruh hallerini sevemedim ya ay nasıl modum düşük kendimi inanılmaz moralsiz hissediyorum
emel16 Denizpak evet ya bi de inanılmaz salgın var burda yani hasta değilim diye daha duymadın düşün, takviye öakviye bişeler halletmez inşAllah fazla ilerlemeden toparlarım canım
emel16 Ebbruc öyle öyşe iyi korundum gene de kızım da var ya okula gidip geliyor ister istemez gelecekti bi gün o yüzden sürekli sağlam tutmaya çalışıyordum bağışıklığı ama bakalım inşAllh ilerlemeden toparlarım
emel16 Tomucuk12 demi ya vallahi tehlikeli saatler :):) dedim gene yoksa gezegenlerimin bileydi mi oldu noldu 😂😂
Denizpak emel16 toparlarsin Allah’ın izniyle birşey olmaz hadi bakalım bugün güzel haberleri senden bekliyoruz 🙏