Denizpak emel16 jiletle kesilen yer kanar kuzu sildikce küçük küçük gelir vajinadan gelse öyle nokta kadar gelmez emin ol 😘
emel16 Denizpak ya demi bi öyle düşünüyorum böyle gelmez öok gelir diyorum, bi de 13-14 haftalarda yine böyle gelmişti ama o kadar küçük nokta kadardı ki ya öyleyse diyorum,
Hka_hilal emel16 yok canım değildir birden fazla yeri de kesmiş olabilirsin farkında olmadan. Ama sana tavsiyem gilette venus kullan kesme ihtimalin yok. Çok da rahat oluyor ıslanınca bi kayganlaştırıcı madde var üzerinde o yüzden kolay oluyor. Dikkat et bi daha o eski kullandığın jileti kullanma 😥
emel16 Hka_hilal Venüs aldırdım eşime ama simply olandan almış , yok zaten pakette 4-5 tane mi me var kullanıp atıyorum tek seferde ama ıslatmadım bşraz acelem vardı aslımda başta güzel de gidiyordum:) tam sona geldim kestim acıdı da:)
Denizpak Hka_hilal işte günleri öldüre öldüre geldik bugünlere çok şükür yeni bir güne daha merhaba ❤️❤️😘
YETM3009 emel16 göbeğimden bende göremiyorum her seferinde aynı korkuyu bende yaşıyorum korkma bence kanama değildir
emel16 YETM3009 ay inşAllah ya vallahi aldanın gözünü seveyim, serkşajdan önce yaptırmıştım ağdaydı ilk kez böyle bişe yaptım serkşajdan sonra başıma gelene bak
Ebbruc Veee hoşgeldin 3.trimester 🥰🥰 çok umutlu ve mutluyum ❤️ hepimiz sağlıkla, güzel günler görelim . Bebişlerimizi 37-38.haftalarda kucaklayalım inşallah 🙏🏻
YETM3009 Ebbruc ayy çok güzel sen boyle umutlu oldukça bende hemen senin peşini takip ediyorum ya boyle bende umut doluyorum . Cok güzel geçsin gunelrimiz su gibi inşallah. 💖
emel16 Ebbruc amin inşAllah canım, sen 27 ben 27+4 hadi bakalım güzellikle sağlıkla sona kadar gidelim inşAllah
Ebbruc YETM3009 amin canım amin inşallah 🙏🏻 hiç geleceğimi düşünmediğim haftalara geldim çünkü çok şükür, mutluluğum birazda bu sebepten ❤️ hepimiz daha ileri haftalara gelcez inşallah
Hka_hilal emel16 ha yok benim dediğim o değil, turuncu olan içinde iki tane çıkandan bahsediyorum. Bi şey olmaz korkma 🥰
Denizpak emel16 benimde öyle oluyor sildikce gelir bide gıcık birşey 😁 hiç endişe etme vajinada ki kan oluk oluk geliyor ya şimdi herşeyden panik olduğumuz için öyle sanıyoruz emin ol zaten yarın kontrol de var hiç korkma rahat rahat uyu jilettendir o 😘
Tomucuk12 Hka_hilal @Denizpak ay banada gun verseler keske dun dr la konustum hocam beni tamamen uyutun ole alin bebegi dedim korkuyorum cok .. yok epidural yapicam bebegu gor oyle uyu dedi simdiden heyacan basti