Denizpak Eliif95 35. Haftaya yeni giriş yapacağım inşallah haftaya tabi daha 34 deyim :)😘yeni girdim hatta 2 gün oldu 🥰
Ebbruc Denizpak mide koruyuculara da sağlıklı değil diyolar da ne bileyim bakalım ne diyecek 🥲 inşallah geçer çünkü zulüm gibi bu yanmalar
Denizpak Ebbruc ne yapacaksın böyle de 2 ay zor geçer kuzu en azından ağrıların hafifler yarın bakalım neler olacak haberler sende yaarin 🙏😘🥰
YETM3009 BTSB çok geçmiş olsun canım. Rabbim bebeginle sana safi ismiyle şifa versin. Sağ salim bebeğini kucağına al inşallah 🤲
Ebbruc Denizpak ayy evet çok heyecanlıyımm 🥰 10:30 gibi direk gitcez kliniğe zaten 1 saatte ancak gideriz sonra da görcem inşallah oğlumu ❤️
Hka_hilal Denizpak kuzum valla ben verdim değiştirmek istiyorum aslında da eşim ben nst’deyken gidip konuşacak. Bu tavrının bize mi özgü olduğunu konuşacak öyle ise niz değişiklik yapmak istediğimizi söyleyeceğiz. Öyle yani bakalım
Huzurluve Ebbruc benim de yarın kontrolum var 1 ay oldu bebeğimi görmeyeli inşallah her şey yolundadır
Denizpak Hka_hilal evet konusun bencede kuzu ona göre karar verin inşallah güzel haberlerle gelirsin 🥰❤️
Ebbruc Hka_hilal ayy evet düşündükçe heyecanlanıyorum, 1 ay sonra ilk defa görcem oğluşumu yaa 🥹 kocaman olmuştur şimdi 🥰 ayy gözlerim doluyo düşündükçe Allahım çok şükür bugünleri gösterdiğin için 🙏🏻❤️ @Denizpak