Ebbruc Hka_hilal ayy evet düşündükçe heyecanlanıyorum, 1 ay sonra ilk defa görcem oğluşumu yaa 🥹 kocaman olmuştur şimdi 🥰 ayy gözlerim doluyo düşündükçe Allahım çok şükür bugünleri gösterdiğin için 🙏🏻❤️ @Denizpak
emel16 Ebbruc eveeet hemde nasıl büyümüş gelecek sana annesiiiii, yarının güzel haberleri senden ebru 🌸
Denizpak Ebbruc çok şükür canım arkadaşım çok şükür ben sana demiştim geçecek diye bak en son 2 hafta var daha ya diyordun geldi zaman su gibi kuzu sonra doğuma giriyorum diye yazacaksın o günleride göreceğiz 🥰🥰🥰
Hka_hilal Ebbruc çok şükür canım arkadaşım çok şükür 🤲🏽🤲🏽🤲🏽🧿🧿🧿 ay bizimki de çabucak geçsin de günü gelsin ❤️
Ebbruc Denizpak ayy inşallah aşkım inşallah sağlıkla gidelim hepimiz doğuma, 36-37leri görelim de gidelim inşallahhh 🙏🏻❤️ valla geçmez geçmiyo diyodum ama geçiyo sayenizde 🥰
Denizpak Ebbruc hepimiz birbirimize destek oluyoruz öyle öyle zaman geçiyor 😘🥰 inşallah 36 göremez sekte herkes 34 u görsün ❤️🙏🙏🙏
Gizm06 BTSB çok üzüldüm neler hissettiğini çok iyi anlıyorum belirsiz beklemenin her saniyesi çok zor çok yıpratıcı senin için de bebek için de her şeyin en güzelini diliyorum 🙏
Hka_hilal Denizpak valla öyle 😂😂 @Ebbruc @Denizpak geçtiğimiz haftalarda alınacak şeyleri filan konuşuyorduk ya zaman hızlı geçiyordu. Şimdi her şeyi aldık, her şeyi hazırladık 😅 oyalanacak bi şey lazım bize 😄😄
Huzurluve Ebbruc benim de yarın kontrolum var 1 ay oldu bebeğimi görmeyeli inşallah her şey yolundadır
Ebbruc Hka_hilal ahaha ben daha hazırlık sürecine girmediğim için kendimi oyalayacak işlerim çok 😂 ama şöyle bi 6 hafta falan oyalamam lazım 😂😂
Denizpak Hka_hilal @Ebbruc Evet yaaa şimdi hiçbirsey kalmadı benim herşey tamam bir tek çamaşır alacağım çıkıp evde yanlız kalmakta sıkıntı ya ses olmayınca gündüz hiç Zaman geçmiyor sizler sayesinde geçiyor valla 🥰🥰🥰
Huzurluve Hka_hilal @Ebbruc battaniye önermişti puffy iplerden. Başladım bende bitirdim 2 gün bile sürmedi öneririm. hem bebis kullanicak ondan daha çok terapi gibi bir şey yumus yumus oldu
Hka_hilal Ebbruc ay hadi inşallah 💃🏽💃🏽 ya benim şirket 37’ye kadar ne kadar heyet verilirse çok iyi olur demişti. Doktor gıcıklık yapıyor haftaya başlatabilir doğum iznimi söyledim şirketim böyle diyor diye kadın bi gıcık ya sinir oldum iyice bu doktora 😂