Denizpak Hka_hilal hay maşallah çok sevindim arkadaşın için Allah anneli babalı büyütsün inşallah darısı bizlere inşallah gelmiştir kilosu kuzu 2 kg çoktan olmuştur 🥰
Tomucuk12 Arblg valla dıkıs patlayacak olsaydı benımkı patlardır geben hafta hem kabızdım hem ıdrara cıkamıyodm sonda takmıslardı dusun.. ben hergun kabak cekırdegını yıyorum cok ıyı geldı
Ebbruc Denizpak ağrı değil aslında şuan ya bildiğin alev alev yanıyo midem , yemek bile yiyemedim doğru düzgün o yüzden 🥲 gaviscon içtim ama etki etmedi gibi pek
Denizpak Ebbruc sana mide koruyucu lazım aç. Karnına miden öyle düzelir kuzu yarın verirse geçer inşallah 😘
Ebbruc Tomucuk12 baş aşağı pozisyonunundadır artık bide ağırlaşıyorsun ya normal öyle baskı olması, bağlara baskı yapıyordur bebek
Eliif95 Arblg hindistan cevizi yağı ılık suyla karıştırıp için sabahları, kuru kırmızı erik , kuru kayısı yiyin. Bol bol su için lifli beslenin birde. Demir takviyesine başlayınca kabızlık dahada artıyor maalesef.
Ebbruc Denizpak mide koruyuculara da sağlıklı değil diyolar da ne bileyim bakalım ne diyecek 🥲 inşallah geçer çünkü zulüm gibi bu yanmalar