Denizpak Arblg pırasa ye beni perişan etmişti 😮sabah bir lokma yemek yeedikten sonra kefir iç sade kefir hemen yaparsın kuzu bide bol su sebzelerdde bağırsak bozuyor ıspanak falan
Ebbruc Arblg tahmin edebiliyorum , hamile kalınca metabolizma da yavaşlıyor iş daha da zorlaşıyo . Bugünü sıvıyla geçirmeye çalış
Ebbruc Denizpak öyle yapcam ya riske atamam hiç şuan, zaten midem başım ayrı bi dert şuan bana bide hastalığı kaldırmaz bünyem . Midem yine alev atıyo 😂
Denizpak Ebbruc valla kuzu senin miden için koruyucu falan yazarlar yarın yoksa 2 ay daha bu ağrılarla nasıl duracaksın inşallah yarın yazar şöyle güzel ilaçlar bir an önce düzelirsin kıyamam her gün ağrı çekiyorsun 😘😞
Hka_hilal Ebbruc biz de yarın parka gideceğiz yürümeye 🥰 bi de bebek görmeye yan komşuya gideceğiz 💕 değişiklik olacak 💃🏽
Ebbruc Hka_hilal ayy ne güzel olur hemde 🥰 oyy hele bebek kokusuu 🥹 bende oğluşu görcem sonra da biraz dolaşcam son eksiklere bakcam gerçi eşim hasta, çok dolaşamicaz gibi ama
Hka_hilal Denizpak ay inşallah kuzum inşallah valla hızlıca Kasım sonu gelsin 🥰 şimdi o 32’de doğum yapan arkadaşımla konuştuk aradı bebeği hiç kuvöze girmedi. 2400 doğmuş direkt vermişler bebeği kucağına rabbim bize de nasip etsin inşallah 🤲🏽
Denizpak Hka_hilal valla 32. Haftada o kiloyu nasıl yapmış maşallah ya demek iyi yemiş benimde önde gidiyor ama bu baya iyi beslenmiş maşallah 32 de tam ciğer de gelişmiyor acaba ciğer geliştirici mi yaptılar ki 🥰
Hka_hilal Arblg yoğurt kefir ye canım bi de duphalac karın ağrısı yapıyor çok fazla korkma. Ben ağrı olmasın diye miralax içiyorum doktorun karın ağrısı çekmeyeyim diye onu verdi.
Ebbruc Denizpak ağrı değil aslında şuan ya bildiğin alev alev yanıyo midem , yemek bile yiyemedim doğru düzgün o yüzden 🥲 gaviscon içtim ama etki etmedi gibi pek
Hka_hilal Denizpak yok yapmadılar ona, ani suyu geldi direkt doğuma aldılar onu. Aslında benim gibi 2 hafta önden gidiyor kuzum. Bakalım pazartesi günü bizimkinin gelişimi ne olmuş söylerim 😄 30’da bizimki 1900’dü inşallah o kilolara gelmiştir.
Tomucuk12 Arblg canım kabak cekırdegı al hemen bıe avuç kabuklarıyla ye magnorm ( magnezyumun bır formu ) ınanılmaz ıyı gelıor nobetcı ecz vardır
Arblg Tomucuk12 valla az önce ıkınarak WC çıkmak zorunda kaldım çok dayanılmaz oldu bi anda umarım dikişler zarar görmemiştir.suan korku ve panık halındeyım kötüyü düşünmek ıstemıyorum.ama soyledıklerınızı dıkkate alıcam umarım tekrar boyle bır sorun yaşamam yaşamayız hıcbırımız😥🙏
Tomucuk12 Bur kac saattır okdr baskı varkı alt bolgemde anlatamam kızlar dogurdum doguracam gıbı.. bır tane adalat ıctım oyle yattım uzandım gecmesını beklıyorum. @emel16 @Ebbruc @Denizpak @Hka_hilal
Hka_hilal Tomucuk12 benimki de öyleydi hatta ağrıdan yerimden kalkıp tuvalete gidemedim eşim kaldırdı ben de aşağıda hissediyorum 😓
Denizpak Hka_hilal hay maşallah çok sevindim arkadaşın için Allah anneli babalı büyütsün inşallah darısı bizlere inşallah gelmiştir kilosu kuzu 2 kg çoktan olmuştur 🥰
Tomucuk12 Arblg valla dıkıs patlayacak olsaydı benımkı patlardır geben hafta hem kabızdım hem ıdrara cıkamıyodm sonda takmıslardı dusun.. ben hergun kabak cekırdegını yıyorum cok ıyı geldı